Αρχική Ελλάδα ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!

122
0

Τεράστια ήταν η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αφού ο σοφός ελληνικός λαός αποφάσισε πως θέλει η νέα χρεοκοπία της χώρας να σκάσει στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη περί σταθερότητας… και το μεγάλο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας θυμίζουν πολύ το “Λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου και το μεγάλο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, όπου ακολούθησε μια ωραιότατη χρεοκοπία της Ελλάδας. Καλό είναι να τηρούμε τις παραδόσεις.

Η αποχή πλησίασε το 40% αλλά όλοι εμείς που δεν ψηφίσαμε θα πρέπει να πάμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και να ψηφίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μην γίνει καμιά στραβή και δεν έχει την αυτοδυναμία.

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλλον μας αποχαιρετά και δεν θα φέρει Δικαιοσύνη Παντού μαζί με την Πόπη Τσαπανίδου και την Έλενα Ακρίτα αλλά οφείλουμε όλοι να του αναγνωρίσουμε πως κατάφερε να ηττηθεί δυο φορές σε εκλογές από το ζαβό παιδί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Το μεγάλο λάθος του Αλέξη Τσίπρα ήταν πως πήρε προεκλογικά σβάρνα τα πρωινάδικα αλλά δεν πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου, και αυτό ο λαός δεν του το συγχώρησε.

Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μείνει χωρίς δουλειά, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης -που κι αυτός θα έφερνε μαζί με τον Τσίπρα Δικαιοσύνη Παντού- έχει πολλές επιχειρήσεις και μπορεί να τον βάλει σε κάποια θέση να ταΐζει τα περιστέρια.

Η Ιστορία θα θυμάται τον Αλέξη Τσίπρα για την επιμονή του να λέει  συνέχεια το 2015 πως “Οι χαμένες μάχες είναι αυτές που δεν δόθηκαν”. Και αμέσως μετά παραδόθηκε αμαχητί.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ετοιμάζεται να γίνει και πάλι το δεύτερο κόμμα, αφού οι πασόκοι που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ θα μυριστούν μάσα και θα επιστρέψουν στο ένδοξο ΠΑΣΟΚ, που ξανά προς την δόξα τραβά.

Το ΚΚΕ στη Βουλή είναι η εγγύηση πως οι 24ωρες απεργίες δεν θα σταματήσουν ποτέ και ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα συνεχίσει να κυνηγάει τις ατάκες, ενώ κάποτε θα ωριμάσουν και οι συνθήκες για να πάρουμε στα χέρια μας τα μέσα παραγωγής αλλά, μέχρι τότε, κοιτάξτε να κάνετε το σπίτι σας Airbnb γιατί θα πέσει πείνα.

Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου είναι απαραίτητη στη Βουλή, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας για να βρεθεί το φάρμακο για την καταπολέμηση της φαλάκρας.

Οι Έλληνες δεν βάζουν -τουλάχιστον σε αυτές τις εκλογές- το ΜέΡΑ25 στη Βουλή, γιατί έχουν αντιληφθεί πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας ευγενικός, πολιτισμένος και μορφωμένος άνθρωπος, και είναι κρίμα να χαραμίζεται στη Βουλή ενός προτεκτοράτου, ανάμεσα σε ούγκανους, ενώ μπορεί να περνάει μια υπέροχη ζωή και να βρίσκεται στο πολιτισμένο περιβάλλον ενός πανεπιστημίου του εξωτερικού.

Η Πλεύση Ελευθερίας πρέπει να μπει στη Βουλή γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφενός δεν ξεπουλήθηκε το καλοκαίρι του 2015 και αφετέρου θα σπάει τα νεύρα των άλλων, και αυτό είναι πολύ απολαυστικό να το βλέπεις να συμβαίνει.

Ραντεβού στις κάλπες στις 25 Ιουνίου!

ΠΗΓΗ

 

Προηγούμενο άρθροAΛΛΑΓΗ…
Επόμενο άρθροMΠΟΥΜΠΟΥΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ…