Αρχική Κεντρική Ελλάδα «ΓΕΜΑΤΟ» το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ της ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ και με...

«ΓΕΜΑΤΟ» το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ της ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ και με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΝΟΙΑ για τον ΤΟΠΟ 

96
0

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή πραγματοποίησε επισκέψεις σε φορείς της Μαγνησίας, όπως άλλωστε θα έπραττε, σε καθημερινή βάση, χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο για τον προγραμματισμό αυτόν πέραν

της προσωπικής της δέσμευσης απέναντι στην τοπική κοινωνία, τους πολίτες και τα ζητήματα, που της επικοινωνούν.

Στην εφορία, στο δασαρχείο, στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης Μαγνησίας η κα Μακρή βρέθηκε και συνομίλησε, σε βάθος, αφιερώνοντας χρόνο στις συναντήσεις της όχι χάριν την προεκλογικής περιόδου αλλά χάριν της ουσιαστικής σχέσης και της ανοιχτής και αμφίδρομης επικοινωνίας που σέβεται, διατηρεί και εκτιμά κάθε μέρα του χρόνου όλα αυτά τα είκοσι τρία χρόνια της πολιτικής της πορείας.

Το πρόγραμμα της Υφυπουργού Παιδείας ξεκίνησε από την εφορία με συναντήσεις της Ζέττας Μακρή με τη διεύθυνση, τους υπαλλήλους αλλά και το κοινό, που εκείνη την ώρα περίμενε να εξυπηρετηθεί.
Το εξαιρετικό κλίμα αποτυπώθηκε στις  συζητήσεις που ακολούθησαν και στην αμεσότητα της επικοινωνίας, που έφερε στο προσκήνιο αιτήματα της υπηρεσίας και ζητήματα που χρήζουν εξειδικευμένης προσέγγισης και συντονισμένων ενεργειών σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση.
Στη συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πολύζο, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δρ Σαβελίδη και στελέχη της εκπαίδευσης έγινε ο απολογισμός της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώνεται σύντομα και συζητήθηκαν οι προκλήσεις της επόμενης χρονιάς αλλά και το ουσιαστικό μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, που άλλαξε την Παιδεία στην πράξη και αναβάθμισε το εκπαιδευτικό σύστημα με πρόγραμμα, στόχευση και όραμα.
Στην επίσκεψή της στο Δασαρχείο, η Υφυπουργός Παιδείας συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τη διεύθυνση για τις ανάγκες της υπηρεσίας σε επίπεδο εποπτείας και επιτήρησης των δασικών εκτάσεων ευθύνης της, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι αυξημένος και οι απαιτήσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα διαθέσιμα μέσα.
Προηγούμενο άρθροΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ από τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Η ΝΔ ΜΕΙΩΣΕ ΠΑΝΩ από 50 ΦΟΡΟΥΣ και ΕΙΣΦΟΡΕΣ σε 4 ΧΡΟΝΙΑ (ΦΩΤΟ)
Επόμενο άρθροΩΡΑΙΑ…