Αρχική Οικονομία Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

62
0



Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023, 18:09

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του για τις εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, με βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Στις πρώτες θέσεις έχει τον καθηγητή γενετικής του Χάρβαρντ Όθωνα Ηλιόπουλο, την δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα αλλά και τον πρώην υπουργό Άμυνα και Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη. Επίσης όπως αναμένονταν στην τέταρτη θέση βρίσκεται και η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. Στην πέμπτη θέση είναι ο Μιχάλης Καλογήρου, στην έκτη η Τζένη Λειβαδάρου στην έβδομη θέση ο Θανάσης Τσακρής, στην όγδοη θέση η Ζωρζέττα Λάλη. Στην ένατη θέση ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, στην 10η η  Ζαχαρούλα Τσιριγώτη στην ενδέκατη ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης στην δωδέκατη η Νατάσσα Ρωμανού στην 13η ο Όμηρος Πουλάκης στην 14η η Δώρα Τζαμπάζη και στην τελευταία και τιμητική θέση ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023, 18:17



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθρο«Δύσκολη αλλά όχι απελπιστική η κατάσταση, θα αλλάξουμε ταχύτητα»
Επόμενο άρθροΟ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΚΑΡΑΪΒΑΖ… ΣΥΜΦΩΝΑ με ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ τα ΑΤΟΜΑ που ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΕΝΑ από τα ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ τους ΕΙΝΑΙ Ε.Λ και Ι.Λ.