Αρχική Ελλάδα ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ για ΧΡΕΗ ΒΙΛΕΣ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ και ΣΚΑΦΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ – ΜΕΤΑ το...

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ για ΧΡΕΗ ΒΙΛΕΣ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ και ΣΚΑΦΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ – ΜΕΤΑ το ΠΑΣΧΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ σε ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ από ΤΡΑΠΕΖΕΣ

89
0

Μπαράζ πλειστηριασμών που συνδέονται με γνωστά ονόματα αναμένεται τις ερχόμενες μέρες.

Από καταστήματα που υπήρξαν κάποτε κρίκοι ισχυρών αλυσίδων μέχρι βίλες και πολυτελή διαμερίσματα και από δημοφιλείς εταιρείες και εμβληματικούς χώρους διασκέδασης μέχρι ζαχαροπλαστεία

περιλαμβάνονται σε αυτή τη φουρνιά ηλεκτρονικών σφυριών.

Ορισμένα από αυτά είναι επαναληπτικά καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί πρόθυμοι μνηστήρες, ενώ περιλαμβάνονται και κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις, όπως είναι η βίλα του εκλιπόντος Ανδρέα Βγενόπουλου στην Εκάλη, η οποία οδηγείται σε εκούσιο πλειστηριασμό από τους κληρονόμους του, αλλά και το ακριβότερο luxury yacht που έχει βγει έως τώρα στο σφυρί στην Ελλάδα, εκτιμώμενης αξίας 7,5 εκατ. δολαρίων.

Η κατοικία Πετζετάκι στη Βούλα

Ενδιαφέρον κεντρίζει και η περίπτωση της κατοικίας που ανήκε στον καταζητούμενο Γιώργο Πετζετάκι, της εμβληματικής βιομηχανίας, και έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί στις 7 Ιουνίου με τιμή εκκίνησης στα 1,27 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη ιδιοκτησία, που δηλώνεται και ως κατοικία του, βρίσκεται στη θέση Αγιος Νικόλαος στην Ανω Βούλα, στη διασταύρωση των οδών Ηλίου (πρώην Ακτής), αρ. 29 και Κέρκυρας (Ιφιγενείας).

Πρόκειται για διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου που αποτελείται από τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, WC ξένων, διάδρομο, έχει δύο βεράντες προς τη νοτιοδυτική πλευρά και άλλη μία προς τη βορειοανατολική πλευρά.

Η συνολική επιφάνεια φτάνει στα 220 τ.μ. και μαζί βγαίνει και μια θέση στάθμευσης υπογείου 11 τ.μ. με τιμή εκκίνησης στα 37.000 ευρώ.

Το διαμέρισμα αποκτήθηκε από τον Γιώργο Πετζετάκι τον Ιούλιο του 2008 και επισπεύδουσα είναι η Θεά Αρτεμις Α.Ε., που ενεργεί για λογαριασμό της Artemis Securitisation S.A.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ακίνητο έχει τέσσερις υποθήκες και επτά κατασχέσεις για χρέη προς τράπεζες, Εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και άλλες επιχειρήσεις.

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LASKARIDIS SHIPPING για το ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ που “ΠΙΑΣΤΗΚΕ” στη ΒΕΝΕΤΙΑ: “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ με την KOKAΪΝΗ”
Επόμενο άρθροΕπανακυκλοφορία του τρένου του Πηλίου