Αρχική Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ η ΣΤΙΓΜΗ που το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΤΥΠΑ τον ΔΙΑΝΟΜΕΑ στα...

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ η ΣΤΙΓΜΗ που το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΤΥΠΑ τον ΔΙΑΝΟΜΕΑ στα ΧΑΝΙΑ

74
0

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον διανομέα και τον εγκατέλειψε, ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα από δυο οδηγούς που είδαν το περιστατικό και τον καταδίωξαν.

Καρέ – καρέ δείχνει το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε το μεσημέρι στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου στα Χανιά, ένα βίντεο που δημοσιοποίησε χθές βράδυ το Flashnews.gr.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένα μίνι φορτηγάκι, πέφτει στον προπορευόμενο μηχανάκι που οδηγούσε διανομέας και χωρίς να κόψει ταχύτητα τρέπεται σε φυγή.

Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, σταματάει και ο συνοδηγός τρέχει για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον διανομέα.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον διανομέα και τον εγκατέλειψε, ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα από δυο οδηγούς που είδαν το περιστατικό και τον καταδίωξαν για να μην ξεφύγει.

Όπως μεταδίδει το Flashnews.gr, ερευνάται το τροχαίο να μην επρόκειτο για ατύχημα με εγκατάλειψη αλλά να έγινε στοχευμένα  λόγω προσωπικών διαφορών.

Δείτε το βίντεο

Προηγούμενο άρθροΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ και… ΚΟΜΜΑΤΑ
Επόμενο άρθροΔιεθνής σύνοδος για το Αφγανιστάν στη Ντόχα