Αρχική Ελλάδα Μαρία Σάκκαρη-Αρίνα Σαμπαλένκα 1-3 games (Πρώτο σετ)

Μαρία Σάκκαρη-Αρίνα Σαμπαλένκα 1-3 games (Πρώτο σετ)

41
0



Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, 23:57

 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports 6) η μεγάλη μάχη της Μαρίας Σάκκαρη (Νο 7) με αντίπαλο την Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2) για την ημιτελική φάση του Indian Wells.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της αντιπάλου της από τη Λευκορωσία, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και να έχει -για δεύτερη διαδοχική χρονιά- την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση 40 λεπτών, λόγω προβλημάτων με το μικρόφωνο του διαιτητή και το hawkeye.

Όποια τενίστρια καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον τελικό εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ίγκα Σφιόντεκ (Νο 1) και Έλενα Ριμπάκινα (Νο 10), που συνθέτουν το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του τουρνουά.

Η Σπαρτιάτισσα τενίστρια έφτασε στον ημιτελικό του εφετινού Indian Wells, επικρατώντας κατά σειρά με ανατροπή (2-1 σετ) των Ρότζερς, Καλίνινα, Πλίσκοβα και Κβίτοβα.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Indian Wells, ωστόσο εκεί ηττήθηκε από την Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ με 2-0 σετ.

Η Σαμπαλένκα προηγείται (4-3) στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά η Μαρία κέρδισε και τους τρεις αγώνες της στη Βόρεια Αμερική (η αντίπαλός της κυριάρχησε στην Ασία και τη Μέση Ανατολή).

Με την πρόκριση στα ημιτελικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει εξασφαλισμένο το ποσό των 332.071 ευρώ, ενώ αν προκριθεί στον τελικό σχεδόν θα διπλασιάσει αυτό το ποσό, λαμβάνοντας 623.735 ευρώ.

Σε περίπτωση δε, που κατακτήσει το τρόπαιο θα φύγει από την Καλιφόρνια με 1.188.615 ευρώ.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023, 00:57





Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός για την εξαφάνιση 50χρονης από το Παγκράτι
Επόμενο άρθρο«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον γάμο μου επισκίασε τα πάντα»