Αρχική Ελλάδα KYΡΙΑΚΟ… ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΙΟ ή ΑΥΓΟΥΣΤΟ!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΙΑΚΟ… ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ...

KYΡΙΑΚΟ… ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΙΟ ή ΑΥΓΟΥΣΤΟ!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΙΑΚΟ… ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ – ΔΕΝ θα το ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

134
0

Είναι πολύ συγκινητική η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να “ανεβάσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης” και να πείσουν τους πολίτες για το πόσο διαφορετικοί είναι μεταξύ τους, ώστε να φανατιστούν και να πάνε να τους ψηφίσουν στις εκλογές, αλλά το αποτέλεσμα είναι βαθύτατα χασμουρητά.

Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα

-με μια ανάλογη υπόθεση υποκλοπών-, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε παραιτηθεί εδώ και μήνες και θα ήταν ήδη στο Ειδικό Δικαστήριο, αλλά η Ελλάδα είναι ένα θλιβερό και χρεοκοπημένο προτεκτοράτο, με καθεστώς Μαφιοκρατίας.·

Βέβαια, σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα μάλλον δεν θα είχαν κάνει ποτέ πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη· αυτό λέει περισσότερα για τους Έλληνες παρά για τον Μητσοτάκη.

Το αστείο είναι ότι τα ΜΜΕ των μαφιοκρατών, μας τα έχουν κάνει μπαλόνια τα τελευταία χρόνια με γυναικοκτονίες, παιδοκτονίες, βιασμoύς, παιδοβιασμoύς και άλλα τέτοια.

Αλλά, ξαφνικά, μερικούς μήνες πριν τις εκλογές, τους έπιασαν τους δημοσιογράφους τα πολιτικά τους, ανακάλυψαν πως υπάρχει κοινωνία και οικονομία, και το έχουν ρίξει στην πολιτική ανάλυση.·

Λες και πριν τις εκλογές σταματούν οι άνθρωποι να σκοτώνουν και να βιάζoυν, επειδή βλέπουν το λαμπρό μέλλον που υπόσχονται ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας και γίνονται καλύτεροι άνθρωποι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάμε στις εκλογές με γυναικοκτονίες και παιδοβιασμoύς, αφού είναι βέβαιο πως, μετά τις εκλογές, πάλι τα πρώτα θέματα στις ειδήσεις θα έχουν σπέρμα και αίμα, ενώ το κουτσομπολιό θα πηγαίνει σύννεφο.

Εν τω μεταξύ, σχεδόν οι μισοί Έλληνες με δικαίωμα ψήφου δεν πήγαν στις κάλπες στις προηγούμενες εκλογές -κάποιοι βαρέθηκαν το κακό θέατρο νωρίτερα από τους άλλους-, οπότε είναι προφανές πως η “μάχη” ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά ούτε τους μισούς Έλληνες με δικαίωμα ψήφου, αφού και τα δυο κόμματα μαζί πήραν γύρω στα 4 εκατομμύρια ψήφους.

Οι εκλογές, από το 2012 και μετά είναι μια τεράστια ευκαιρία για το ΚΚΕ να αυξήσει εκρηκτικά τα ποσοστά του αλλά οι σύντροφοι παλεύουν ακόμα με το σφυροδρέπανο -γιατί το σταυρό πρόλαβαν και τον καπάρωσαν οι χριστιανοί-, αφού στο ΚΚΕ δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως βρισκόμαστε πια στον 21ο αιώνα και το νέο προλεταριάτο θα είναι τα ρομπότ, μια και η τεχνητή νοημοσύνη αδιαφορεί εντελώς για τις εμμονές μας και τους προπαππούδες μας που ήταν στην εξορία, ενώ το ΚΚΕ συνεχίζει τα μνημόσυνα σε νεκρούς και ζωντανούς και επικαλείται διαρκώς έναν “λαό” που μάλλον ζει σε άλλη χώρα γιατί, αν κρίνουμε από τα εκλογικά αποτελέσματα, ο “λαός” που ζει σε αυτή τη χώρα δεν συγκινείται ιδιαίτερα από το ΚΚΕ και το πότε θα “ωριμάσουν οι συνθήκες”, γιατί 2-3 γενιές που περίμεναν να ωριμάσουν οι συνθήκες βλέπουν ήδη τα ραδίκια ανάποδα.·

Πάντως, το ΚΚΕ έχει έντιμα ενημερώσει πως δεν το ενδιαφέρει να κυβερνήσει αλλά, αφού δεν το ενδιαφέρει να κυβερνήσει -για να μην προδώσει τον “λαό” που δεν το ψηφίζει- γιατί κάθονται στη Βουλή του προτεκτοράτου και δεν πάνε για ψάρεμα; Βέβαια, έχω καταλήξει σε ένα οριστικό συμπέρασμα για την ηγεσία του ΚΚΕ: πιστεύουν στην μετά θάνατον ζωή, δεν εξηγείται αλλιώς τόση υπομονή.

Έχουμε καταλάβει πως ζούμε την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, με κύρια χαρακτηριστικά την αυτοματοποίηση και την τεχνητή νοημοσύνη -που εξαφανίζουν εκατομμύρια θέσεις εργασίας-, οπότε είναι ανόητο και άχρηστο να ζητάμε θέσεις εργασίας που δεν πρόκειται να υπάρξουν;

Οπότε, καλό θα ήταν, αφού δεν μας βλέπω και με ιδιαίτερη διάθεση για επανάσταση, να απαιτήσουμε ένα αξιοπρεπές Βασικό Εισόδημα για όλους.

Η Δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας μας απέδειξε πως, για να υπάρξει Δημοκρατία και πολιτισμός πρέπει να υπάρχουν δούλοι -όσο δυσάρεστο και αν είναι αυτό- αλλά, αν πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε δούλοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως δούλοι μπορούν να είναι τα ρομπότ.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν δούλοι, ας είναι τα ρομπότ. Εγώ θα τα χαϊδεύω, πάντως, και θα τους φέρομαι ευγενικά. Θα τους τραγουδάω και την Διεθνή.

Τα ρομπότ θα είναι οι δούλοι και εμείς θα απολαμβάνουμε τις ηδονές της ζωής.

Μπορείτε χωρίς αφεντικά και μισθωτή σκλαβιά ή έχει κολλήσει η βελόνα και το λέτε από συνήθεια, επειδή, κατά βάθος, γουστάρετε να είστε δούλοι;

Ας περάσουμε επιτέλους από το “Κομμουνιστικό Μανιφέστο” των Μαρξ-Ένγκελς στο “Δικαίωμα στην Τεμπελιά του Πολ Λαφάργκ”, του γαμπρού του Μαρξ. Ως κι ο Μαρξ θα συμφωνούσε μαζί μου. Σε ευχαριστώ, θείε Κάρολε.

Και για όσους ακόμα ονειρεύονται νέες θέσεις εργασίας, εργάτες σε εργοστάσια και απεργίες με ηρωικά άσματα και ντουντούκες, θα το περιγράψω όλο αυτό με τα απλά λόγια ενός Αμερικανού, του Warren Bennis:

“Το εργοστάσιο του μέλλοντος θα έχει μόνο δύο υπαλλήλους: έναν άνθρωπο και έναν σκύλο. Ο άνθρωπος θα είναι εκεί για να ταΐζει το σκύλο.

Ο σκύλος θα είναι εκεί για να εμποδίζει τον άνθρωπο να αγγίζει τα μηχανήματα.”

Κλείνω την παρένθεση. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Ούτως ή άλλως, η τεχνητή νοημοσύνη δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι στην φυσική ηλιθιότητα.

Εκλογές λοιπόν. Στο προτεκτοράτο. Με δίλημμα “Μητσοτάκης ή Τσίπρας;”. Οι Έλληνες τα αντιλαμβάνονται όλα ως “Βίσση ή Βανδή;”, “κιθαρίστας ή ντράμερ;”, “Βανίλια ή σοκολάτα;” κλπ.

Και για όσους επιμένουν στο ερώτημα “Είναι όλοι ίδιοι;”, έχω γράψει γιατί αυτό το ερώτημα δεν έχει κανένα νόημα στο προτεκτοράτο Ελλάδα, όπου όλα είναι αποφασισμένα και η κυβέρνηση, τα κόμματα και η Βουλή έχουν διακοσμητικό ρόλο.

Τέλος πάντων, όσοι συγκινούνται πάρα πολύ από τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα είναι δικαίωμά τους.

Αυτό που δεν είναι δικαίωμά τους είναι να σε πρήζουν να επιλέξεις έναν από τους δυο. Ή κι οι δυο τους ή κανείς! Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ τώρα!

(Τις δυο πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου οι ηθοποιοί θα έχουν απεργία.

Η Βουλή θα είναι ανοιχτή.

Οι βουλευτές δεν στηρίζουν την απεργία των συναδέλφων τους ηθοποιών. Για να μην καρφωθούν.)

(Κυριάκο, κάνε τις εκλογές Ιούλιο ή αρχές Αυγούστου, που οι νεαροί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα δουλεύουν σερβιτόροι στα νησιά ή θα κάνουν μπάφους στην Ικαρία και στη Γαύδο, και σιγά μην πάνε στα σπίτια τους για να ψηφίσουν.

Βέβαια, Κυριάκο, αν κάνεις τις εκλογές Ιούλιο ή Αύγουστο, θα έχουν πεθάνει αρκετοί ψηφοφόροι σου γιατί έχεις πολύ μεγάλη πέραση στα γεροσάψαλα που είναι με το ένα πόδι στον τάφο.

Να σου πω, Κυριάκο, μην κάνεις εκλογές καθόλου. Δεν θα το καταλάβουν.)

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠΤΩΣΗ ΦΑΝΤΟΜ στην ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ: ΝΕΚΡΟΣ και ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ του ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ
Επόμενο άρθροMAΣΚΕΣ… ΜΑΣΚΕΣ…