Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ: ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ με ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΕΝΤΟΝΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕΣΑ στη ΝΥΧΤΑ...

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ: ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ με ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΕΝΤΟΝΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕΣΑ στη ΝΥΧΤΑ – ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ!

64
0

Δύσκολη αναμένεται να είναι η νύχτα της Κυριακής προς τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους μετεωρολόγους να περιμένουν επιδείνωση των φαινομένων από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί… πως έρχεται έξαρση των καιρικών φαινομένων με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό.

Και λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων έχουν γίνει συστάσεις στους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και απηύθυνε έκκληση στον ιδιωτικό τομέα οι εργαζόμενοι για τους οποίους απαιτείται η φυσική παρουσία να προσέλθεουν μετά τις 10.00 το πρωί στην εργασία τους

.Πότε και σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Επίσης, η μετεωρολόγος Χριστίνα Ρήγου παρουσίασε στο Mega πότε θα χτυπήσει το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Όπως ανέφερε, θα χιονίσει στα πεδινά της Θράκης, στα νότια της Χαλκιδικής, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίομέχρι περίπου και τη Χίο, στην ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, στις Σποράδες, στην Εύβοια, πρόσκαιρα στα βόρεια νησιά των Κυκλάδων και στην Κρήτη.

Στις συγκεκριμένες περιοχές αναμένονται χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα, σχεδόν πεδινά και μόνο στην Κρήτη θα χιονίζει στα ημιορεινά από τα 500μ αλλά πυκνά.

Προηγούμενο άρθροΡάγιο Βαγιεκάνο έτοιμη για… Ευρώπη!
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΝΟ ΕΒΓΑΖΕ η ΦΩΝΗ της