Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΒΟΛΟΣ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ για ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΠΛΟΙΟ στον ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ!! ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ το...

ΒΟΛΟΣ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ για ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΠΛΟΙΟ στον ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ!! ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ το ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ… TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ; (ΦΩΤΟ+ΙΔΟΥ οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)

97
0

Κινητοποίηση είχαμε χθες το απόγευμα στη Λιμάνι του Βόλου όταν ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή για πιθανή ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης στο Φ/Γ “ΙΑΠΕΤΟΣ” και συγκεκριμένα για ακινησία του πλοίου, εντός Παγασητικού Κόλπου, με 18 άτομα πλήρωμα, αφότου του είχε χορηγηθεί απόπλους για Πειραιά.

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πλοίαρχο, ο οποίος δήλωσε μηχανική βλάβη με πιθανή αιτία την ύπαρξη μετάλλων σε κύλινδρο Κ/Μ.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού καθώς και ρυμουλκό, το οποίο με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους, ρυμούλκησε το ανωτέρω Φ/Γ με ασφάλεια στον προβλήτα νούμερο δύο του εμπορικού λιμένα Βόλου.

Επίσης, στη περιοχή κατέφθασαν για συνδρομή άλλα δύο ρυμουλκά, καθώς και ο πλοηγός υπηρεσίας. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΙΑΠΕΤΟΣ”, μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, καθώς ο Πλοίαρχος του πλοίου, δεν ενημέρωσε την Υπηρεσία για τη μηχανική βλάβη, ως όφειλε.

ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ

ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ… ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ… ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!

Voliotaki Speaking

Προηγούμενο άρθροΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΑΣΗ της ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ τις ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για ΔΗΜΟΤΕΣ
Επόμενο άρθροTΩΡΑ… ΣΦΟΔΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ και ΜΕΣΑ στο ΒΟΛΟ!! ΧΙΟΝΙΖΕΙ στο ΠΗΛΙΟ ΚΑΘΩΣ και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΙΝΑΚΑΤΕΣ ΜΗΛΙΕΣ, ΒΥΖΙΤΣΑ – ΧΙΟΝΙΖΕΙ στην ΑΝΑΥΡΑ