Αρχική Ελλάδα ΧΑΜΟΣ με τον ΚΟΥΓΙΑ!! ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ τις ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ και ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ! “ΕΙΣΤΕ...

ΧΑΜΟΣ με τον ΚΟΥΓΙΑ!! ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ τις ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ και ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ! “ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΠΛΑΣΑΡΑΤΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ στην ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ για να…”- ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ “ΘΑ τους ΠΑΡΕΙ τα ΣΠΙΤΙΑ με ΑΓΩΓΕΣ”

63
0

Όλη η βρώμα της Ελληνικής TV σε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα και ενώ ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις στα κανάλια μετά την χθεσινή δικάσιμο της δίκης Πισπιρίγκου ο γνωστός ποινικολόγος είπε:

«Με μένα και την κυρία κατηγορουμένη όταν εγώ την προστατεύω,

θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα, κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας. Τα σπίτια σας να σώσετε από τις αγωγές και τις μηνύσεις»!

«Τα σπίτια μας είναι καθαρά», απάντησε μία δημοσιογράφος του Star, για να εισπράξει την οργή του ποινικολόγου, ο οποίος της είπε αρχικά ότι δεν έχει με εκείνη πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια πούλησε τσαμπουκά λέγοντάς της, «άφησέ με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ … Ούτε με ενδιαφέρει» και συνέχισε να επιτίθεται στους ρεπόρτερ και τα κανάλια, λέγοντας ότι παραπλάνησαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου!

Στη συνέχεια όμως, ξεφτίλισε τα δύο αισχρά μεσημεριανάδικα της Στεφανίδου και της Κουτσελίνη.

Όπως τόνισε, οι δύο εκπομπές, πλασάρουν “δικούς τους” δικηγόρους σε πολύκροτες υποθέσεις ώστε μέσω προσωπικών φιλιών να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στις δικογραφίες και να προβαίνουν σε… αποκαλύψεις.

Σχετικές και ασφαλείς πληροφορίες επιβεβαιώνουν την καταγγελία του κ. Κούγια.

Ειδικά στην υπόθεση της Πάτρας, ορισμένοι έγιναν φίρμες αφού είχαν στα χέρια από την πρώτη στιγμή όλη τη δικογραφία ενώ ως γνωστόν, το στάδιο της ανάκρισης και της προανάκρισης είναι απόρρητο.

Αυτοί σας ενημερώνουν αγαπητοί αναγνώστες. Και μόνο χοντροκομμένα όπως τα λέει ο Κούγιας, πρέπει να βγουν όλα στη φόρα για τον υπόνομο που λέγεται Ελληνική τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

@greektvision #greektvision #tiktokgreek #greece #greektv #fyp #ελλαδα #greek #greekfyp #κουγιας #πισπιριγκου ♬ original sound – GreekTVision 📺

Προηγούμενο άρθροΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ… ΟΧΙ σαν τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ»
Επόμενο άρθροΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣ και ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΤΣΟΥΛΗΣ [ΕΤ3] – Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ MODERNA