Αρχική Οικονομία Υπογράφει στην Μπάγερν ο Μπλιντ

Υπογράφει στην Μπάγερν ο Μπλιντ

58
0



Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 11:15

Με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάλεϊ Μπλιντ, με τον πολύπειρο αμυντικό και γιο του παλιού άσου του Άγιαξ και της εθνικής Ολλανδίας, Ντάνι Μπλιντ, ν’ αποχωρεί από την ομάδα του Άμστερνταμ, έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο 32χρονος Ολλανδός αμυντικός και σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ στη χώρα του αναμένεται να φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσιεύμα της «Telegraaf» η μετακίνηση του Μπλιντ στην Μπάγερν έχει κλείσει και αναμένεται σήμερα στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικά τεστ.

Κατόπιν αναμένεται να υπογράψει ως το τέλος της σεζόν, ενώ θα υπάρχει οψιόν για ανανέωση για άλλον έναν χρόνο. Ο Μπλιντ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άγιαξ το 2008 και μετά από ένα τετραετές πέρασμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επέστρεψε στον «Αίαντα» το 2018, κατακτώντας τα πρωταθλήματα του 2018, του 2019 και του 2021. Συνολικά ο Μπλιντ κατέκτησε 7 τίτλους με τον Άγιαξ, μετρώντας 333 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 13 γκολ και 21 ασίστ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 11:17



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθρο«Δεν πίστευα ότι θα επέστρεφα στη υποκριτική, μετά το διαζύγιο μου»
Επόμενο άρθροΟι Νύχτες Πρεμιέρας φιλοξενούν την «καλύτερη ταινία όλων των εποχών» σε μία προβολή στο Άστορ