Αρχική Ελλάδα ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ για ΟΛΟΥΣ, να ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ για ΟΛΟΥΣ, να ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

55
0

Πανικό έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η έλλειψη φαρμάκων αλλά, ευτυχώς, υπάρχει μεγάλη επάρκεια σε κωλόχαρτα και η Ελλάδα δεν θα γίνει Βενεζουέλα.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, δήλωσε πως η κυβέρνηση -μετά το Food Pass- ετοιμάζεται να περάσει και Drug Pass

αλλά και Travel Pass, ώστε να πηγαίνουν οι Έλληνες στο εξωτερικό και να προμηθεύονται τα φάρμακά τους.

Εν τω μεταξύ, κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί όλα αυτά τα επιδόματα είναι στα αγγλικά. Μάλλον επειδή το Food Pass ακούγεται καλύτερα από το Επίδομα Πείνας. Είναι σαν το Hot Spot που ακούγεται πιο trendy από το Στρατόπεδο Συγκέντρωσης.

Ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε πως πλευριτώθηκε και δεν έβρισκε φάρμακα αλλά του έκοψε βεντούζες η γυναίκα του και έγινε περδίκι.

Παράλληλα, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε πως μπορεί να υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα αλλά στην αγορά υπάρχει αφθονία σε ναρκωτικά -για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες-, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά το Noor 21, με τα αμπάρια του γεμάτα ηρωίνη, κοκαΐνη και Xanax.

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αναμένεται το πειρατικό του κάπτεν Τζίμι, που είναι φορτωμένο με χασίς, αλλά ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί τα τίναξε όχι επειδή έκανε και χασίς και ηρωίνη -πίνοντας παράλληλα και πέντε μπουκάλια ουίσκι- αλλά επειδή κάπνισε ένα τσιγάρο Marlboro στη Βανδή -να σταματήσω δεν μπορώ εσένα και το  Marlborό-, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των άλλων θαμώνων που κάνουν πολύ υγιεινή ζωή και δεν μπλέκουν ποτέ την κοκαΐνη και την βότκα με τα Marlboro.

Ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε πως τα ναρκωτικά είναι καλύτερα και πιο υγιεινά από τα φάρμακα, και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός πως ιδιοκτήτης μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας είναι συνέχεια κόκαλο από τα ναρκωτικά, ενώ θα μπορούσε να έχει όποιο φάρμακο επιθυμεί· πραγματικά, αυτό είναι το οριστικό επιχείρημα για την ανωτερότητα των ναρκωτικών έναντι των φαρμάκων.

Σε διάγγελμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η Ελλάδα δεν έχει ούτε νοσοκομεία, ούτε φάρμακα, ούτε γιατρούς αλλά αυτό είναι θετικό γιατί θα αναγκάσει τους Έλληνες να ζουν υγιεινά, για να μην αρρωστήσουν, ενώ διευκρίνισε πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας γιατί μ@λάκας είναι να κάνει εκλογές νωρίτερα και να χάσει την κουτάλα τώρα που έχει πέσει με τα μούτρα στη μάσα;

(Πάντως, τα ναρκωτικά πρέπει να κάνουν θραύση, γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα ανέκδοτο αλλά οι Έλληνες νομίζουν πως ζουν σε μια χώρα που τα έχει όλα και έχει και τρομερή ποιότητα ζωής. LSD πρέπει να παίρνουν.)

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο«Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω»
Επόμενο άρθροΚΟΛΑΦΟΣ! ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ! ΓΡΟΘΙΑ στο ΣΤΟΜΑΧΙ η ΑΝΑΡΤΗΣΗ της ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ της ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ που ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από το ΕΣΥ! (ΦΩΤΟ)