Αρχική Οικονομία Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

91
0



Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, 06:04

Φωτογραφίες- Βίντεο: Γιώργος Δαγαλάκης

Στο Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών βρίσκεται από τις 05:30 η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όπου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 6:00 μέχρι τις 11:00.

Στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και δώδεκα Μητροπολιτών από όλη την Ελλάδα.

 

Από τις 11 το πρωί, όταν και θα ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα, θα μπορούν να προσεγγίσουν τον ναό μόνο οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Το παρών θα δώσουν μέλη βασιλικών οικογενειών από 11 κράτη και περίπου 60 Έλληνες πολιτικοί, επιχειρηματίες και φίλοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποφευχθεί ακόμη και η πιθανότητα να συμβεί το παραμικρό, τις ώρες που θα διαρκέσει η τελετή της κηδείας στη Μητρόπολη Αθηνών, αλλά και της ταφής του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, από το πρωί ως το απόγευμα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, 06:04



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΤρεις γυναίκες μειονότητας δολοφονήθηκαν από ενόπλους
Επόμενο άρθροΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ: ΤΟ REAL ESTATE του ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΘΡΟΝΟ με τα ΕΞΙ ΣΠΙΤΙΑ και την ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΣΥΖΥΓΟ – ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε ΑΥΤΗ τη ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ (ΕΙΚΟΝΕΣ)