Αρχική Κόσμος ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το ΑΡΘΡΟ του ΤΖΕΪΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ… O ΣOYΛΤΑΝΟΣ, ο ΠΛΑΣΙΕΣ του...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το ΑΡΘΡΟ του ΤΖΕΪΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ… O ΣOYΛΤΑΝΟΣ, ο ΠΛΑΣΙΕΣ του και οι ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ του ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΤΖΕΪΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ

62
0

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τουρκίας, της Σουηδίας και της Φινλανδίας για την ένταξη στο ΝΑΤΟ αναβλήθηκαν επ’ αόριστον κατόπιν αιτήματος της Άγκυρας, δήλωσε πηγή από την Άγκυρα στο RIA Novosti.

«Κατόπιν αιτήματός μας, ο τριμερής μηχανισμός μεταξύ της Τουρκίας, της Σουηδίας

και της Φινλανδίας ακυρώθηκε επ’ αόριστον», δήλωσε η τουρκική πηγή στο ρωσικό πρακτορείο.

Καταλάβατε; Στο Ρωσικό πρακτορείο! Βέβαια ούτε οι Ρώσοι ούτε το ΝΑΤΟ γράφουν για τις επενδύσεις της εταιρίας του ναυάρχου Τζέϊμς Σταυρίδη σε τουρκικά κομπινεζόν!

Θα το δείτε παρακάτω άλλωστε.

Ο  Ερντογάν ξεκαθάρισε πως η Σουηδία «δεν πρέπει να περιμένει υποστήριξη από την Τουρκία» για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, εκφράζοντας την οργή του για τη διαδήλωση με το κάψιμο του Κορανίου!

Ο Ερντογάν, που πέρσι μετέτρεψε το διεθνές σύμβολο των Χριστιανών σε τζαμί! Ο Ερντογάν…

Υπενθυμίζω ότι η Φινλανδία και η Σουηδία αποφάσισαν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ στις 18 Μαΐου εν μέσω των πολεμικών συγκρούσεων στην Ουκρανία.

Οι αιτήσεις τους έχουν ήδη εγκριθεί από 28 χώρες της συμμαχίας, αλλά η Ουγγαρία και η Τουρκία δεν τις έχουν επικυρώσει.

Κανένα άρθρο για τις επενδύσεις της εταιρίας του Σταυρίδη στην Τουρκία θα δούμε;

Η Άγκυρα απαιτεί από τη Στοκχόλμη και το Ελσίνκι να σταματήσουν να υποστηρίζουν το PKK και να εκδόσουν ακτιβιστές που θεωρούνται στην Τουρκία ότι εμπλέκονται στην τρομοκρατία.

Αλλά κανείς δεν λέει τίποτα για τους Γκρίζους Λύκους, την Daesh, την ΙΗΗ, την Al Nushra και φυσικά τους “Αδελφούς Μουσουλμάνους”!

Και ο πλασιέ του Ερντογάν, ο Νορβηγός Στόλντεμπεργκ, δεν λέει τίποτα για την SADAT, τις διώξεις των οπαδών του Γκιουλέν, τις απειλές κατά της Ελλάδος-Κύπρου και φυσικά τον μετασχηματισμό των Εκκλησιών όπως η Αγιά Σοφία σε Τζαμιά!

Διότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Σταυρίδης, εργάζονται για το καλό ιδιωτικών εταιριών που έχουν επενδύσει στην Τουρκία!

Κάτι που θα το διαβάσετε στον Τύπο, σε κάνα δυο τρία χρόνια από σήμερα!

Κι ερωτώ τον πρώην ναύαρχο Τζέιμς Σταυρίδη αλλά και τον ανθύπατο Γιενς Στόλντεμπεργκ:

Σε ποια εταιρία που επένδυσε εκατομμύρια δολάρια στην Τουρκία, ήταν διευθυντής ο Σταυρίδης και πώς πήγαν, οι επενδύσεις του εκεί, σε γυναικεία εσώρουχα, σε ρόμπες και σε κομπιναιζόν;

Η Φινλανδία θα πρέπει να εξετάσει την επιλογή μιας ένταξης στο ΝΑΤΟ χωρίς τη Σουηδία, δήλωσε σήμερα για πρώτη φορά, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Φινλανδός υπουργός Εξωτερικών σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση της χώρας του, αφού ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δώσει η Άγκυρα το πράσινο φως στη σουηδική υποψηφιότητα.

Φυσικά, ουδείς μας έχει πει ακόμη, πώς πήγε στην Τουρκική αγορά, η εταιρία του Σταυρίδη, που επένδυσε στην παραγωγή γυναικείων εσωρούχων! Εκτιμώ, ότι θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον!

Σας διέφυγε αυτό ;

Διότι κανένας μέχρι στιγμής δεν μας εξηγεί πόσο πολύ προσπάθησε ο Σταυρίδης να προωθήσει την CARLYLE GROUP η οποία έχει assets που ξεπερνούν τα 200 δις $ στην Τουρκία.

  • Δεν συμμετείχε η CARLYLE σε ναυπηγεία πλοίων στην Τουρκία και μάλιστα εξειδικευμένων πετροχημικών (TVK Shipyard);
  • Σε Φαρμακευτικές όπως η Medical Park Sağlık Hizmetleri;
  • Σε τουρκικές τράπεζες;
  • Σε Τουρκικούς Εκπαιδευτικούς οργανισμούς;

O ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, θα μας πούν πώς η KARLYLE αγόρασε μέχρι και την τουρκική Penti σε ποσοστό 30% ;

Η Penti δεν είναι αυτή που κατασκευάζει βρακιά, κιλότες, τάνγκα και ζαρτιέρες; Γιατί τους είχε πειράξει ο τίτλος άρθρου μου το 2020! Ψέματα λέω;

Εδώ γελά ολόκληρη η Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ με τον Σταυρίδη!

Θα ήθελε η Ν.Α. πτέρυγα του ΝΑΤΟ να γράψω κι άλλα για επενδύσεις σε … Τουρκικά εσώρουχα; Δεν μου είναι και τόσο δύσκολο ξέρετε!

Τα κόμματα στην Ελλάδα, δεν τα ξέρουν όλα αυτά; Δεν τους τα έχει πει κανείς; Δεν υπάρχει ντροπή σε τούτον εδώ τον τόπο;

Αλλά σταματώ εδώ, προς το παρόν γιατί έχουμε να ασχοληθούμε και με πιο σοβαρούς … επενδυτές!

Κρίμα όμως κάποιοι να παίρνουν τόσο σοβαρά κάποιους που πουλάνε από πετρέλαιο μέχρι στηθόδεσμους στην Τουρκία! Πολύ κρίμα…

ΥΓ.

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι σε Ελλάδα και ΕΕ ξύπνησαν ή ακόμα γράφουν τίτλους ανάλογα με τα … γαλόνια!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤΡΟΜΕΡΟ! ΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ στον ΤΑΥΓΕΤΟ και τί ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ το ΠΡΩΙ στην ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ;
Επόμενο άρθροΚΟΥΓΙΑΣ: ΜΑΛΛΟΝ ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ μου – ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ ΠΟΘΟ