Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ του ΚΩΝ. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ στον ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ: “ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ την ΕΛΛΑΔΑ στη...

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ του ΚΩΝ. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ στον ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ: “ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ την ΕΛΛΑΔΑ στη ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ”

84
0

«Ο Νίκος Δένδιας είναι ο άνθρωπος που επανέφερε την Ελλάδα στη διεθνή σκηνή, κάνοντας πραγματικότητα το φιλόδοξο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας υποδεχόμενος

τον υπουργό Εξωτερικών στον Βόλο, κατά την εκδήλωση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, το βράδυ του Σαββάτου, στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Μαραβέγιας υπενθύμισε ότι πριν δυο ακριβώς χρόνια, τον Ιανουάριο του 2021, ο κ. Δένδιας έφερε στη Βουλή των Ελλήνων μετά από πολλές δεκαετίες την πρώτη αύξηση της εθνικής μας επικράτειας, την ιστορική επέκταση των χωρικών μας υδάτων στο Ιόνιο που στην κυριολεξία μεγάλωσε την Ελλάδα.

«Ήταν μια μόνο από τις μεγάλες εθνικές επιτυχίες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», ανέφερε ο βουλευτής και υπογράμμισε για μια ακόμη φορά τα επιτεύγματα της εξωτερικής πολιτικής της Ν.Δ., όπως ο γρήγορος επανεξοπλισμός της χώρας και η αναβάθμιση των στρατηγικών σχέσεων με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία.

Όπως τόνισε ο κ. Μαραβέγιας, απέναντι στις γραφικές και επικίνδυνες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιπαρέταξε τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και τη σθεναρή υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου και των συνόρων μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το 2023 θα είναι τελικά χρονιά καθαρής νίκης για την ΝΔ και την Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε, τέλος, να ευχαριστήσει προσωπικά τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για τη γόνιμη συνεργασία τους και τη στήριξή του στο έργο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Μολδαβίας, της οποίας ο κ. Μαραβέγιας είναι πρόεδρος.

Προηγούμενο άρθροΕΔΩ σας ΘΕΛΩ! ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ο… ΔΙΑΔΟΧΟΣ του ΘΡΟΝΟΥ; Ο 56ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ με την ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ;
Επόμενο άρθροΒΟΛΟΣ… ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΟΔΗΓΟΣ ΠΗΓΕ να ΠΑΡΚΑΡΕΙ και… ΤΟΥΜΠΑΡΕ το ΑΜΑΞΙ