Αρχική Ελλάδα AKOMH EΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ που ΠΙΑΣΤΗΚΕ “ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ”. Ο ΘΕΜΗΣ...

AKOMH EΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ που ΠΙΑΣΤΗΚΕ “ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ”. Ο ΘΕΜΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ από τη ΛΑΜΙΑ ΕΤΡΩΓΕ με ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ εις ΒΑΡΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ οι ΚΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΕΛΙΟ.

108
0

Η αποκάλυψη τις τελευταίες ώρες ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας, πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων δεν εκπλήσσει πια την κοινή γνώμη.

Προστίθεται και αυτός στη μακρά σειρά των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που εκμεταλλεύονται

την ιδιότητα τους για να συνάπτουν συμβάσεις προς ίδιο όφελος.

Αυτή τη φορά πρόκειται για 400.000 ευρώ. Μικροποσό μπροστά στον κύριο Πάτση, στα 8.5 δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων της κυβέρνησης προς κάθε λογής φίλους της.

Το μόνο που δεν θα πάψει να μας εκπλήσσει είναι οι απίθανες δικαιολογίες που επιστρατεύουν οι κυβερνητικοί βουλευτές κάθε φορά που αποκαλύπτονται οι αθέμιτες πρακτικές τους.

Αυτή τη φορά, κατά τον κύριο Χειμάρα, φταίνε οι υπάλληλοι της εταιρείας του που δεν γνώριζαν το «ασυμβίβαστο». Καλή προσπάθεια κύριε Χειμάρα.

Το μόνο ασυμβίβαστο τελικά είναι αυτό ανάμεσα στην στοιχειώδη ηθική και στα έργα των κυβερνητικών βουλευτών.

O βουλευτής Φθιώτιδας και επιχειρηματίας Θέμης Χειμάρας, από το 2019 που εκλέχθηκε μέχρι και σήμερα, έχει κάνει συνολικά 270 συμβάσεις με Δήμους στην περιφέρειά του αλλά και με φορείς του ευρύτερου δημοσίου.

Η επιχείρηση εκτυπώσεων του βουλευτή Θέμη Χειμάρα εμφανίζεται να λαμβάνει τουλάχιστον 400.000 ευρώ από συμβάσεις με το δημόσιο, που αφορούν μεταξύ άλλων προμήθειες φωτοτυπικού υλικού, γραφικής ύλης, ημερολογίων και βιβλιοδετήσεων.

Από πλευράς του, ο ίδιος απαντά  ότι δεν… είδε και δεν… ξέρει τίποτα.

Μάλιστα ρίχνει τις ευθύνες στους συνεργάτες του, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος, επειδή είχε αφοσιωθεί στα βουλευτικά του καθήκοντα, δεν προλάβαινε να ασχοληθεί με την επιχείρησή του.

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι οι συνεργάτες του, τους οποίους κατηγορεί, δεν είχαν ιδέα ότι υπάρχει το ασυμβίβαστο για τους βουλευτές και συνέχιζαν να κάνουν κανονικά τις business!

Είναι απορίας άξιον πώς κάθε φορά που «πιάνεται στα πράσα» κάποιος «άριστος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για όλες τις παρανομίες, ευθύνεται κάποιος άλλος.

Αδιαμφισβήτητα, ο ίδιος ο βουλευτής όφειλε να γνωρίζει όχι μόνο το άρθρο του Συντάγματος που ορίζει ότι τα καθήκοντά του είναι ασυμβίβαστα με επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το Δημόσιο, αλλά και τις δραστηριότητες της ίδιας της επιχείρησής του

Προηγούμενο άρθροANOIXTO…
Επόμενο άρθροΟΙ ΕΠΤΑ ΜΥΘΟΙ της ΑΓΚΥΡΑΣ για τα ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ