Κεντρική Ελλάδα

Βόλος – Στάχτη έγινε σπίτι στον Aγιο Κωνσταντίνο – Από θαύμα σώθηκε η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής (8/2) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, όταν μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγα λεπτά πριν από τις 7 σε κτήριο που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο σημείο ακολούθησαν εκρήξεις, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής.

Η φωτιά έχει ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις, με την Πυροσβεστική να ενημερώνει ότι στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα για την κατάσβεσή της.

Η ηλικιωμένη ένοικος της κατοικίας δεν βρισκόταν στο εσωτερικό τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, γεγονός που αποδείχθηκε σωτήριο.

Επιστρέφοντας λίγη ώρα αργότερα, βρέθηκε αντιμέτωπη με την εικόνα του σπιτιού της να έχει ήδη καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η φωτιά να σχετίζεται με μέσο θέρμανσης.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες ώστε να εξασφαλιστεί προσωρινή στέγη για την ηλικιωμένη, μέσω συγγενικών της προσώπων.

Exit mobile version