Θρήνος στη Βροντού Πιερίας για κτηνοτρόφο, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του.
Ο 59χρονος, Χρήστος Νάτσιος δεν άντεξε τη σφαγή των 1000 προβάτων του που είχαν μολυνθεί από ευλογιά. Το συμβάν αυτό έχει βυθίσει στο πένθος τη τοπική κοινωνία.
Ο άτυχος κτηνοτρόφος διατηρούσε το ζωικό του κεφάλαιο μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του. Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Νάτσιος προέρχεται από μια από τις πιο παλιές κτηνοτροφικές οικογένειες, βλάχικης καταγωγής της Μακεδονίας.
Οι συγγενείς του, τον αναζητούσαν για αρκετές ώρες, μέχρι που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του.
Την είδηση την έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας, Νίκος Τσερτικίδης με αναρτησή του στο Facebook:
Αν και οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.






