Στις 16:00 θα αρχίσει η εκδίκαση των εφέσεων του ΠΑΟΚ για τις τιμωρίες των Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο πάρκινγκ της Opap Arena, μετά τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ποινή που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι τέσσερις μήνες απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο στον Ρουμάνο για «απόπειρα βιαιοπραγίας» και «υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω κατά θεατών».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στους άμεσους συνεργάτες του, Παντελή Κωνσταντινίδη, Γιώργο Τσονάκα, Γιώργο Θεοδωρίδη και στον φυσιοθεραπευτή Θανάση Καπούλα.
Παράλληλα, σε όλους επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ και στην ΠΑΕ πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Τον Ρουμάνο προπονητή θα εκπροσωπήσουν ο Αλέξης Κούγιας και ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομμάτης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τους υπόλοιπους κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσουν οι Αχιλλέας Μαυρομμάτης, Νίκος Κυρκούδης και Βαγγέλης Γραμμένος.