Αρχική Ελλάδα ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ-ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ-ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

51
0

Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Αθλητισμού Αλ. Μεϊκόπουλο και τον υποψήφιο, στις προκριματικές εκλογές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., για τις ευρωεκλογές Νίκο Παππά, επισκέφθηκαν το Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου παρακολούθησαν την πολυαθλητική εκδήλωση που διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Αθήνας.

Βρέθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες της Νότιας Αθήνας σε ένα πανόραμα αθλητικών δράσεων και παρακολούθησαν από κοντά το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης, ενώ, παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με προπονητές και εκπαιδευτικούς.

Διαπιστώθηκε ακόμη μια φορά η ανάγκη για προοδευτικές παρεμβάσεις στο πεδίο της Φυσικής Αγωγής, της εκπαίδευσης και του Σχολικού Αθλητισμού με σκοπό τη διαμόρφωση μιας διαφορετικής κουλτούρας σχετικά με τη σωματική άσκηση και την υγεία. 

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε απρόσκοπτα και με συνέπεια για την ουσιαστική και παραγωγική ανάπτυξη του αθλητισμού σε κάθε μορφή και επίπεδο, να διεκδικούμε και να διατυπώνουμε προτάσεις, ώστε οι πολίτες να μπορούν να απολαμβάνουν σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

Προηγούμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ
Επόμενο άρθροΟι 10 Έλληνες και οι δύο Κύπριοι δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes για το 2024