Αρχική Οικονομία Τζακ ποτ 2,5 εκατ. ευρώ απόψε στο ΤΖΟΚΕΡ και 100.000 ευρώ σε...

Τζακ ποτ 2,5 εκατ. ευρώ απόψε στο ΤΖΟΚΕΡ και 100.000 ευρώ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας

47
0


Τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ απόψε το βράδυ, στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού. Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα πραγματοποιηθεί  στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το  κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας και μέσω διαδικτύου στο opaponline.gr, λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.

Κάθε τυχερό 5άρι κερδίζει 100.000 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 2,5 εκατ. ευρώ, όσοι συμμετάσχουν στην αποψινή κλήρωση, διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Ήδη, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει αναδείξει 65 τυχερούς 5άρηδες μέχρι σήμερα. Ένας εξαυτών κατέθεσε το τυχερό του δελτίο στο κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Δήμητρας Κεχαγιά, που βρίσκεται στη Δράμα.

Δήμητρα Κεχαγιά, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στη Δράμα.

«Το ΤΖΟΚΕΡ παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών του καταστήματος μας. Ειδικά τις ημέρες διεξαγωγής των κληρώσεων οι συμμετοχές στο παιχνίδι αυξάνονται. Πριν από λίγες ημέρες, ένας τυχερός παίκτης από την περιοχή μας κέρδισε 100.000 ευρώ στην δεύτερη κατηγορία. Το τυχερό δελτίο κόστισε 2 ευρώ και ήταν συμπληρωμένο με προσωπικές επιλογές αριθμών», αναφέρει η κα Κεχαγιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα συζητούν για τον τυχερό 5άρη στην Καλαμάτα

Παναγιώτης Φωτεινάκης, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Φωτεινάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην Καλαμάτα, υπογραμμίζει: «Οι τυχεροί 5άρηδες του ΤΖΟΚΕΡ που αναδεικνύονται σε όλη την Ελλάδα, έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού για το παιχνίδι. Ο τυχερός παίκτης που κέρδισε 100.000 ευρώ στο κατάστημα μας, με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών, αποτελεί ακόμα θέμα συζήτησης στην πόλη. Μακάρι να αναδείξουμε και έναν νικητή σε κάποιο μεγάλο τζακ ποτ της πρώτης κατηγορίας».

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυναzougla.gr

Προηγούμενο άρθρο4711 Wonder place στην Αυτοκίνηση: Μπορεί να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει 1 τραπέζι για 4 άτομα και 1 φιάλη ποτού δωρεάν
Επόμενο άρθροΠοιος αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Ινστιτούτου Τσίπρα