Αρχική Κεντρική Ελλάδα Η ΑΤΤΙCA GROUP ΠΟΥΛΑΕΙ το EXPRESS SKIATHOS στην SEAJETS και ΝΑΥΛΩΝΕΙ το...

Η ΑΤΤΙCA GROUP ΠΟΥΛΑΕΙ το EXPRESS SKIATHOS στην SEAJETS και ΝΑΥΛΩΝΕΙ το CALDERA VISTA

53
0

Έντονη δραστηριότητα μέσω αγοραπωλησιών και ναυλώσεων στην ελληνική ακτοπλοΐα.

Κινητικότητα υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες στην Attica Group η οποία αναδιοργανώνει με συγκεκριμένες κινήσεις τον στόλος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Όμιλος φέρεται να πούλησε το Ε/Γ-Ο/Γ Skiathos Express σε συμφέροντα του Μάριου Ηλιόπουλου ο οποίος μέσω της Seajets ενισχύει την παρουσία του στις Σποράδες όπου έχει δρομολογημένο το Super Star.

Η Attica Group όπως δείχνουν οι κινήσεις της αποχωρεί από τα τακτικά δρομολόγια των Σποράδων.

Σήμερα Δευτέρα 1η Απριλίου το Skiathos Express θα εκτελέσει το τελευταίο του δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο.

Την ίδια ώρα η Attica φέρεται να ναυλώνει το Caldera Vista από τη SeaJets του Μάριου Ηλιόπουλου το οποίο θα δρομολογήσει στη γραμμή Ταγγέρη-Αλχεθίρα όπου έχει ήδη έντονη παρουσία με τα πλοία “Maroco Sun” και “Maroco Star” ενώ όπως κάθε καλοκαίρι θα προσθέσει και το Hellenic Highspeed.

Είναι γραμμή προσοδοφόρα τόσο σε μεταφορά επιβατών όσο και οχημάτων/φορτηγών.

Η Αttica σύμφωνα με πληροφορίες είχε να επιλέξει μεταξύ του Caldera Vista και του Naxos της Jet SeaJets.

Επίσης κυκλοφόρησαν πληροφορίες ως σενάριο ότι υπάρχει σκέψη να πουληθεί και το Ε/Γ-Ο/Φ Αρτεμις του ομίλου Attica στον Μάριο Ηλιόπουλο το οποίο κάνει ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.

Προηγούμενο άρθροΣΩΣΙΒΙΟ DRONE
Επόμενο άρθροMercedes Bark Assist: Το νέο λογισμικό που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές από σκύλους μέσω… γαβγίσματος (Βίντεο)