Αρχική Κόσμος “ΒΟΜΒΕΣ” του ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ – ΠΩΣ μας ΟΔΗΓΗΣΑΝ στα ΕΜΒΟΛΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

“ΒΟΜΒΕΣ” του ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ – ΠΩΣ μας ΟΔΗΓΗΣΑΝ στα ΕΜΒΟΛΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

532
0

Καταγγελίες που πρέπει να ακουστούν…

Για…ύποπτες μελέτες και παρεμβάσεις ΠΟΥ και Bill Gates ούτως ώστε να μην προωθηθούν τα κατάλληλα φάρμακα κατά του covid μίλησε ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ συνεχίζει τις καταγγελίες του για την τριετία που συγκλόνισε τον πλανήτη και κατέστρεψε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων αλλά και τις οικονομίες ολόκληρων κρατών.

Σε ακόμα μία τηλεοπτική παρέμβασή του στάθηκε στο γεγονός πως επίτηδες δεν προωθήθηκε η ιβερμεκτίνη, ένα φάρμακο που

«Υπάρχουν τώρα 100 μελέτες που δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη είχε σημαντικά οφέλη. Γενικά μιλώντας, μία μείωση 70%-85% μείωση στις νοσηλείες και στους θανάτους. Ήταν ένα θαυματουργό φάρμακο, ειδικά στην μετέπειτα πανδημία.

Οι χώρες που τη χρησιμοποίησαν είχαν το χαμηλότερο ποσοστό θανάτων από covid στον πλανήτη. Και δεν έλαβαν σχεδόν καθόλου εμβολιασμό.

Είχαν νομίζω γύρω στο 1,3% εμβολιαστική κάλυψη. […] Υπάρχουν 400 μελέτες που καταδεικνύουν τα οφέλη από την υδροξυχλωροκίνη, σχεδόν 100 μελέτες, νομίζω 99, που καταδεικνύουν πολύ ισχυρά οφέλη της Ιβερμεκτίνης.

Και υπάρχουν μερικές μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση, τον ΠΟΥ και τον Bill Gates που λένε ότι δεν υπήρχαν οφέλη. Και αυτές είχαν πολλά προβλήματα».

Προηγούμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ
Επόμενο άρθροΦρένο στις ελληνοποιήσεις ζητούν οι μελισσοκόμοι Χαλκιδικής – «Μας οδηγούν στον αφανισμό»