Αρχική Παραπολιτικά ΜONΟ ΝΤΡΟΠΗ στον ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ για την ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ του ΒΙΝΤΕΟ της ΠΑΡΑΣΥΡΣΗΣ...

ΜONΟ ΝΤΡΟΠΗ στον ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ για την ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ του ΒΙΝΤΕΟ της ΠΑΡΑΣΥΡΣΗΣ του ΒΡΕΦΟΥΣ στο ΒΟΛΟ

254
0

Του ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ

Απόγευμα Δευτέρας, ούτε 48 ώρες μετά το δυστύχημα που στοίχιζε τη ζωή σε ένα βρέφος μόλις 4ων μηνών στην πόλη του Βόλου και δυστυχώς τον γύρο του διαδικτύου, στον απόηχο της τηλεοπτικής δημοσιοποίησης, κάνει το βίντεο το οποίο καταγράφει καρέ – καρέ την τραγωδία (αλήθεια, ποιός είναι άραγε αυτός που είχε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσει να τραβάει ακόμα και μετά την τραγωδία;).

Το βίντεο, άγνωστο πώς, γνώριμο όμως στους δημοσιογραφικούς κύκλους πώς είθισται, φτάνει στα χέρια των συνεργατών του Νίκου Ευαγγελάτου και λίγο μετά το LIVE NEWS πιστώνεται άλλη μία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Και οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, οι φίλοι, οι συγγενείς;

Αλήθεια και το ερώτημα είναι ξεκάθαρα δημοσιογραφικό, σε τί ακριβώς βοήθησε η δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο; Στην προανάκριση; Λέτε, αυτό το βίντεο να έφτασε στο γραφείο του Νίκου Ευαγγελάτου και όχι στα χέρια των Αξιωματικών του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας; Κι αν δεν έφτασε, δεν μπορούσε να σταλεί από το δημοσιογραφικό γραφείο;

ΝΤΡΟΠΗ και ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ στον ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, γιατί το κίνητρο της δημοσιοποίησης αυτού του βίντεο, σε μια υπόθεση για την οποία μιλάει εδώ και 48 ώρες ολόκληρη η Ελλάδα, δεν είναι σίγουρα η ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού, παρά μόνον τα νούμερα της τηλεθέασης. Και ναι, αν το δούμε ξεκάθαρα κυνικά και ο Ευαγγελάτος σε μια ελεύθερη αγορά, πρέπει να πουλήσει! Όχι όμως ρε φίλε και στις πλάτες ενός νεκρού βρέφους μόλις 4ων μηνών!

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Παρακάμπτει τις δυτικές κυρώσεις στο πετρέλαιο
Επόμενο άρθροΠόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Δραματικό μήνυμα Γκουτέρες για τη Γάζα – «Μετατρέπεται σε νεκροταφείο παιδιών»