Αρχική Ελλάδα Θεσσαλονίκη: 23χρονος έκανε kite surfing στον Θερμαϊκό και τον παρέσυρε ο αέρας

Θεσσαλονίκη: 23χρονος έκανε kite surfing στον Θερμαϊκό και τον παρέσυρε ο αέρας

22
0


Περιπετειώδης ήταν η χθεσινή Κυριακή για έναν 23χρονο χειριστή αετοσανίδας στον Ποταμό της Επανομής, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση του Λιμενικού Σώματος για να διασωθεί.

Ο 23χρονος ημεδαπός χειριστής αετοσανίδας βρισκόταν σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή Ποταμού Επανομής, στον Θερμαϊκό, πλησίον του ναυαγίου της περιοχής, 300 μέτρα περίπου από την ακτή, χθες το μεσημέρι.

Οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν και περισυνέλεξαν τον 23χρονο χειριστή

Το σημείο που σημειώθηκε η περιπέτεια του 23χρονου

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης και Νέας Μηχανιώνας ώστε να επέμβουν και να σώσουν τον 23χρονο.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος από ξηράς, ενώ απέπλευσαν επίσης προς παροχή συνδρομής και το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ «ΣΤΕΛΛΑ» Σ.Θ. 736 Α’, το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» Σ.Θ. 868 Β’, το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ «ΨΑΡΡΟΣ» Ν.Μ. 27, το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» Ν.Θ.957, καθώς και το ΕΡ/ΚΟ-Α/Ψ «ΜΙΧΑΛΗΣ» Σ.Κ. 835, με επιβαίνοντα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας.

Δήλωσε καλά στην υγεία του ο 23χρονος ημεδαπός

Το Λιμενικό Σώμα ακολούθως εντόπισε και περισυνέλεξε τον 23χρονο χειριστή, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στην παραλιακή περιοχή Ποταμού Επανομής.

Ο χειριστής, δήλωσε καλά στην υγεία του και αφού εξετάστηκε προληπτικά από ιατρό ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που ήταν στο σημείο, δήλωσε πως δεν επιθυμεί τη διακομιδή του σε Κέντρο Υγείας.in.gr

Προηγούμενο άρθροΡούχα, παπούτσια, κοσμήματα «εξιστορούν» τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ Supernova
Επόμενο άρθροΛεβάντα: Μειωμένες αποδόσεις κατά 60% – De minimis ζητούν οι παραγωγοί