Αρχική Παραπολιτικά ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΘ’ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ του...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΘ’ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ του ΚΚΕ;

206
0

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της MRB ο Γ.Γ. του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας αναδεικνύεται πρώτος σε δημοφιλία πολιτικός αρχηγός, συγκεντρώνοντας μάλιστα το 35,9% των θετικών απόψεων και αφήνοντας δεύτερο τον πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη. Όσο για τον Κασσελάκη, δυστυχώς για την πλατεία Κουμουνδούρου, έρχεται έκτος και καταϊδρωμένος, πίσω ακόμα και από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Είναι όμως πράγματι θέμα προσώπου αυτό το δημοσκοπικό αποτέλεσμα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας πιο ελκυστικός σε σύγκριση με τους προκατόχους του, όπως προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη οι αναλυτές των αθηναϊκών Μέσων Ενημέρωσης ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Μήπως τελικά στον αστερισμό της αποπολιτικοποίησης της κοινής γνώμης και της αποϊδεολογικοποίησης κατά τα μνημονιακά και μεταμνημονιακά χρόνια, των κομμάτων εξουσίας, αυτό που ουσιαστικά γίνεται όσο περνάει ο καιρός περισσότερο δημοφιλές είναι αυτή καθ’ αυτή η πολιτική πρόταση του ίδιου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος;

Γιατί και σε επίπεδο τοπικής Αυτοδιοίκησης εάν το δει κανείς, η πολιτική φύση και θέση και στάση του κόμματος, όπως εκφράζεται από τον κ. Τσιαπλέ για παράδειγμα στα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, είναι η περισσότερο έντιμη, τουλάχιστον εις ότι αφορά τα δίκαια των Θεσσαλών.

Βλέπετε, όπως κατά τη διάρκεια της καραντίνας και εν συνεχεία της κρίσης, αποδείχθηκε, η σχεδόν σκανδαλώδης στήριξη εδώ και δεκαετίες στον ιδιωτικό τομέα και κατ’ επέκταση στα ίδια τα ολιγοπώλια, μάλλον απέτυχε και μάλιστα παταγωδώς. Βλέπετε, από τις ανακεφαλοποιήσεις των τραπεζών, μέχρι το επιδοτούμενο ρεύμα των βιομηχανιών, τα παραδείγματα είναι αμέτρητα!

Να τα λέμε και να τα γράφουμε κι αυτά…!!!

Α.Κ.

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Το πουσάρισμα του υπουργείου Οικονομικών στις αγορές
Επόμενο άρθροΗ Τζίλι Κούπερ κάνει… τάκλιν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον – Η βασίλισσα του ρομάντζου κόβει ανάσες