Αρχική Παραπολιτικά ΤΙ ΕΚΑΝΕ την ΖΕΤΤΑ ΕΞΑΛΛΗ με το VOLIOTAKI.GR;

ΤΙ ΕΚΑΝΕ την ΖΕΤΤΑ ΕΞΑΛΛΗ με το VOLIOTAKI.GR;

770
0

Είναι γνωστό, σε όσους παρακολουθούν τα της τοπικής πολιτικής πραγματικότητας, ότι τόσο από ραδιοφώνου, όσο και μέσα από την στήλη, έχουμε αναφερθεί πάρα πολλές φορές στις πρωτοβουλίες της κας Ζέττας Μακρή. Και το κάνουμε διότι θεωρούμε πως όσοι εργάζονται σκληρά πρέπει να λαμβάνουν και την ηθική ικανοποίηση για τα πεπραγμένα τους, τα οποία πρέπει να τους αναγνωρίζονται.

Κάπως έτσι συμβαίνει και η κα Ζέττα Μακρή, αφού λάβει την ικανοποίηση, είναι παρατηρημένο ότι τρέχει με μεγαλύτερο ζήλο με σκοπό την επίλυση περισσότερων προβλημάτων της Μαγνησίας, ακόμα και όταν αυτά δεν αφορούν στο χαρτοφυλάκιο που της έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός, δηλαδή του υφυπουργείου της Παιδείας.

Και όμως, η χθεσινή αναφορά της στήλης μας στις δωρεές προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και το ρέμα της Αγριάς με τον βρεφονηπιακό σταθμό, μαθαίνουμε ότι όχι μόνο δεν την ικανοποίησε, αντίθετα την έκανε έξαλλη εναντίον μας!

Άστραψε και βρόντηξε, λέει, η Ζέττα και άλλα πολλά ωραία και εξαιρετικά ενδιαφέροντα, στα οποία ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν θα σταθούμε, γιατί θεωρούμε πως πρέπει να γίνουμε ουσιαστικοί!

Με όλη μας τη συμπάθεια, καλά θα κάνει να επιστρατεύσει και πάλι την ευγένειά της -όσο κι αν τσαντίστηκε, δεν πειράζει- και να δει σοβαρά, βοηθώντας όσο μπορεί στο θέμα του βρεφονηπιακού σταθμού στην Αγριά, προτού πλημμυρίσουν και πάλι οι οικισμοί. Ωραίες οι φωτογραφίες με τον ρασοφόρο Ιγνάτιο, προέχει όμως η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους! Τους πολίτες έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε, οι πολίτες δίνουν την όποια εντολή και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε στιγμή!

Είναι κρίμα, την ίδια στιγμή που το ρεπορτάζ θέλει τον πρωθυπουργό να ετοιμάζει την στελεχιακή αναβάθμιση της κας Μακρή στην θέση της Γραμματέως του κυβερνώντος κόμματος, η ίδια να παρασύρεται από την στρατηγική της αλαζονείας, για την οποία τόσο έχουν κατηγορηθεί αρκετά στελέχη τις τελευταίες των ημερών. Και είναι κρίμα, γιατί η Ζέττα δεν είναι. Δεν είναι αλαζών!

Θα την παρακαλούσαμε λοιπόν να επανέλθει στην κανονικότητα!

Υ.Γ.: Η ψυχραιμία είναι μεγάλη αρετή και ο θυμός ο χειρότερος σύμβουλος. Πρώτα σκεφτόμαστε, έπειτα ζυγίζουμε αυτόν που έχουμε απέναντί μας και εν συνεχεία το ανάστημά μας. Εάν προσπεράσουμε στο ζύγι ένα από αυτά τα τρία, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα κάνουμε λάθος. Και τα λάθη, ΟΧΙ, δεν συγχωρούνται όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές και περιουσίες!

Α.Κ.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΛΙ “ΣΤΑΣΙΔΙ” οι ΕΙΔΙΚΟΙ για να μας ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ! ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ: “ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το ΕΜΒΟΛΙΟ”
Επόμενο άρθροΤΑΣΟΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ: “Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του, από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών”