Αρχική Παραπολιτικά Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΙΖΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ να “ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ”, μετά το ΣΥΜΒΑΝ έξω...

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΙΖΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ να “ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ”, μετά το ΣΥΜΒΑΝ έξω από το ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ του ΒΟΛΟΥ

1077
0

Έξω φρενών και με το δίκιο του, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, μετά το συμβάν τα ξημερώματα της Κυριακής, με τους πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό μαγαζί του Βόλου και εν συνεχεία με τα μπουνίδια που ακολούθησαν.

Κι αν οι πυροβολισμοί των δύο δραστών, έξω από ένα οποιοδήποτε μαγαζί μέσα στο οποίο διασκεδάζει πλήθος νέων ανθρώπων, μπορεί να χαρακτηριστεί μεμονωμένο περιστατικό, η αντίδραση των ανθρώπων του μαγαζιού, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελληνική Αστυνομία.

Βλέπετε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι άνθρωποι του μαγαζιού, κατηγορούνται για σκοπούμενη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον των δύο δραστών. Και τούτο, δυστυχώς δεν καταγράφεται ως μεμονωμένο περιστατικό, αφού μόλις το 2019, σε μια άλλη -τελείως διαφορετική- περίπτωση, υπάλληλοι νυχτερινού καταστήματος είχαν χειροδικήσει εναντίον νεαρού σε τέτοιο σημείο ώστε να τον στείλουν στην εντατική, στην οποία έκατσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να ξεκινήσει η αποκατάστασή του.

Με εκείνα και με τα άλλα, η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο έμπειρος Αξιωματικός Γεώργιος Ντιζές, είναι έτοιμος να πάρει κεφάλια μέσα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, γιατί ακριβώς θεωρεί ότι υπάρχουν ευθύνες Αξιωματικών για το γεγονός ότι η κατάσταση στο νυχτερινό Βόλο έχει εκτροχιαστεί.

“Δεν είναι δυνατόν, μία τουριστική και φοιτητική πόλη, όπως ο Βόλος, όπου οι πάντες εργάζονται για την καλυτέρευση του τουριστικού προϊόντος, υπάλληλοι νυχτερινών μαγαζιών να παίρνουν το Νόμο στα χέρια τους…”, ανέφερε στην στήλη αξιωματικός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ο οποίος επικροτεί την απόφαση του Διευθυντή Ντιζέ να βάλει τάξη στον κλάδο, ζητώντας άμεσα από τους επιτελείς τους να εμπεδώσουν τον ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. στους κύκλους του νυχτερινού Βόλου, ειδάλλως θα υπάρξουν άμεσες και αυστηρές συνέπειες!

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ελέγχονται ήδη οι κοινωνικές σχέσεις που τυχόν έχουν αναπτυχθεί μεταξύ ιδιοκτητών νυχτερινών μαγαζιών και Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στο πέρας των ετών, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν παρεξηγηθεί από τους πρώτους.

Α.Κ.

Προηγούμενο άρθροBOΛΟΣ: ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ η ΠΡΟΣΦΥΓΗ των GOLDAIR για την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για το ΛΙΜΑΝΙ ΒΟΛΟΥ
Επόμενο άρθροΗ ΖΕΤΤΑ, ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ, οι ΔΩΡΕΕΣ, ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, το ΡΕΜΑ και το ΡΑΣΟ που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ τον ΠΑΠΑ!