Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΒΟΛΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αυτές τις οδούς Σάββατο πρωί ΔΕΝ πρέπει να...

ΒΟΛΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αυτές τις οδούς Σάββατο πρωί ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν παρκαρισμένα οχήματα

72
0

Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ζητεί τη συνεργασία των πολιτών στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται και τους ευχαριστεί για την κατανόησή τους

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Βόλου: “Στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον καθαρισμό της πόλης συνεργεία του Δήμου Βόλου, αύριο, Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί, θα επιχειρήσουν στις οδούς Πολυμέρη, την προέκταση της Δημητριάδος (μέχρι τον Αγ. Κωνσταντίνο και την οδό Τσοποτού) και την οδό Νικ. Πλαστήρα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους από τις συγκεκριμένες οδούς, προκειμένου να εκτελεστούν οι αναγκαίες εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά. Σε διαφορετική περίπτωση τα σταθμευμένα οχήματα θα απομακρύνονται με γερανό της Τροχαίας.

Επίσης αύριο, Σάββατο, από τις 9.00 το πρωί η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό Αγριάς θα γίνεται και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι υπόλοιποι δρόμοι θα είναι κλειστοί προκειμένου συνεργεία να προχωρήσουν στον καθαρισμό τους.

Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ζητεί τη συνεργασία των πολιτών στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται και τους ευχαριστεί για την κατανόησή τους”.

Προηγούμενο άρθροΒΟΛΟΣ: Ανοιχτά τα σχολεία από Δευτέρα – Ποια δεν θα λειτουργήσουν
Επόμενο άρθροΗ Αντιπεριφερειάρχης Κολυνδρίνη παρέδωσε στην κυκλοφορία τον παραλιακό δρόμο της Αγριάς