Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στη ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ από ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ, ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΦΕΡΩΝ και ΑΕΡΙΝΟ

ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στη ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ από ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ, ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΦΕΡΩΝ και ΑΕΡΙΝΟ

24
0
Τρεις περιοχές με ιδιαίτερη φυσιογνωμία και κατοίκους με ξεχωριστή ενέργεια επισκέφτηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, την Παρασκευή 28 Απριλίου.
Στις συναντήσεις της σε Περίβλεπτο, Άγιο Δημήτριο Φερών και Αερινό

η Ζέττα Μακρή εκτίμησε ακριβώς αυτήν την ποιότητα που εξισορροπεί αριθμούς και μεγέθη με την μοναδικότητα κάθε ανθρώπου που συναναστράφηκε.
Τα χωριά της Μαγνησίας δίνουν τη δική τους καθαρή εντολή στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στηρίζοντας τη Ζέττα Μακρή στην προεκλογική της εκστρατεία και δίνοντας αισθητό προβάδισμα στην υποψηφιότητα της Υφυπουργού Παιδείας.
Κάθε μέρα δίπλα στους συντοπίτες της, η Ζέττα Μακρή συνεχίζει τις προγραμματισμένες συναντήσεις και θέτει σε προτεραιότητα τη σχέση με τον κάθε τόπο, που δεν αποτελεί για την Υφυπουργό Παιδείας απλά μια ακόμα στάση στην περιοδεία της αλλά έναν σημαντικό σταθμό στη ζωή της.
Προηγούμενο άρθροΆμαχοι νεκροί σε βομβαρδισμό του ουκρανικού πυροβολικού στη Μπριάνσκ
Επόμενο άρθροΣΑΛΟΣ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τον ΑΔΩΝΙ και τις «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ από τον «ΣΚΛΗΡΟ» ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ – «ΑΝΟΙΞΕ το 2021, ΟΧΙ το 2015, ΑΡΜΕΓΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ από τη ΝΔ» ΓΡΑΦΟΥΝ με ΟΡΓΗ οι ΠΟΛΙΤΕΣ για τη ΖΟΥΓΚΛΑ που ΖΟΥΜΕ!