Αρχική Ελλάδα Επιστρέφει η Μαρινάκου μετά τον τραυματισμό στο πέλμα

Επιστρέφει η Μαρινάκου μετά τον τραυματισμό στο πέλμα

14
0Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, 21:47

Η Αναστασία Μαρινάκου επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις, περίπου έναν μήνα από τον αγώνα της στην Κωνσταντινούπολη. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας, ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να δώσει τέλος στον τραυματισμό στο πέλμα. Η 27χρονη ταξίδεψε στη Γερμανία όπου για μία εβδομάδα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, το οποίο και συνέχισε στην Ελλάδα.

Η ίδια δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ: «Το Σάββατο θα τρέξω για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της Τουρκίας. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ στην αποκατάσταση και προσπάθησα να κρατήσω την φυσική μου κατάσταση με κολύμπι και ποδήλατο. Ο γιατρός μου είπε πως είναι σημαντικό να μην πονάω όταν θα ξεκινήσω και πάλι τις προπονήσεις, ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη του τραυματισμού θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες».

Η Μαρινάκου έχει ως στόχο της σεζόν μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, καθώς και στην πραγματοποίηση δυνατών εμφανίσεων μέσα στο καλοκαίρι, οι οποίες θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει το 2024 την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, 21:47Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκε η «ζωική προέλευση» του Covid;
Επόμενο άρθροΟ πάπας Φραγκίσκος ενδέχεται να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι την Παρασκευή