Αρχική Κεντρική Ελλάδα BINTEO: ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για τις ΚΛΙΝΙΚΕΣ “ΑΝΑΣΣΑ” και “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ...

BINTEO: ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για τις ΚΛΙΝΙΚΕΣ “ΑΝΑΣΣΑ” και “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ τον ΟΜΙΛΟ ΥΓΕΙΑΣ “OneHealth”

108
0

“Μια νέα εποχή για την υγεία ανατέλλει στην πόλη του Βόλου με τη σύμπραξη δύο μεγάλων φορέων, της Κλινικής “ΆΝΑΣΣΑ”  και της Κλινικής “Άγιος Γεώργιος”.

Η συνεργασία τους έχει ως στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας, με την επέκτασή της

σε νέες υπηρεσίες και κοινό στόχο την πληρέστερη περίθαλψη των ασθενών και την αποκατάσταση της υγείας τους”, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Η σύμπραξη των δυο κλινικών δημιουργεί τoν  Όμιλο Υγείας “OneHealth”, τον πλέον πρωτοπόρο στην περιοχή μας, έτοιμο να καλύψει ένα ευρύτατο επιστημονικό φάσμα υπηρεσιών στον πρωτοβάθμιο, δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο τομέα υγείας.

Μέσα από την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτουν οι δύο μεγαλύτερες Κλινικές της περιοχής, με βασικούς πυλώνες τους κορυφαίους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, το λοιπό επιστημονικό και υποστηρικτικό προσωπικό σε συνδυασμό με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, θα παράσχουν διευρυμένες ιατρικές υπηρεσίες, προηγμένη υγειονομική περίθαλψη και διαγνωστικές υπηρεσίες σε νοσηλευόμενους, σε εξωτερικούς ασθενείς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Είναι γεγονός πως στην περιοχή μας η υγεία, περνά σε μια νέα εποχή με τον Όμιλο “OneHealth” να παρέχει ιατρική περίθαλψη με βάση τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα”.

Προηγούμενο άρθροVoliotaki: ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ για ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ – ΔΥΝΑΜΗ και ΕΛΠΙΔΑ ΩΣΤΕ να ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ στη ΖΩΗ μας
Επόμενο άρθροΒενεζουέλα και Κολομβία ανοίγουν ξανά πλήρως τα σύνορά τους