Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ στον Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: “ΕΝΔΟ-ΣΠΟΡΑΔΙΚΗ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ με την Β. ΕΥΒΟΙΑ και...

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ στον Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: “ΕΝΔΟ-ΣΠΟΡΑΔΙΚΗ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ με την Β. ΕΥΒΟΙΑ και 50 έως 100 χιλ. EYΡΩ για ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ στο ΠΟΥΡΙ”

118
0

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Η Μαγνησία στην αιχμή των εξελίξεων και στην δεύτερη θητεία διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής

και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, αναφερθείς στις προσπάθειες που γίνονται για ενδο-Σποραδική ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Β. Εύβοια αλλά και στα έργα οδοποιίας που έρχονται στο Πουρί, με ποσό που θα ξεπεράσει τις 50 και ίσως αγγίξει και τις 100 χιλ. ευρώ.

Αναφερθείς μάλιστα στις επικείμενες εθνικές εκλογές, η κ. Τριαντόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

“Μπαίνουμε στο τελευταίο 6μηνο της πρώτης θητείας της διακυβέρνησης της Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη, μία θητεία στην οποία η χώρα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλές κρίσεις.

Από την υβριδική επίθεση στον Έβρο, όπως θυμάστε καλά, από την διαχείριση του Προσφυγικού, από τον Covid-19, από τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους γείτονές μας, από την ενεργειακή κρίση, από την κρίση του πληθωρισμού, από τον πόλεμο και φυσικά την κλιματική κρίση, μέρος της οποίας διαχειρίζομαι λόγω του χαρτοφυλακίου, όλα αυτά κλήθηκε να τα αντιμετωπίσει και τα αντιμετώπισε με αποτελεσματικότητα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τα στελέχη όλης της κυβέρνησης να είναι στην πρώτη γραμμή.

Τα αντιμετώπισε, ενώ παράλληλα υλοποιούσε μεταρρυθμίσεις, μεταρρυθμίσεις αναγκαίες έτσι ώστε να βγει από το μετα-μνημονιακό πρόγραμμα, να πάρει τις αξιολογήσεις που θα τις επιτρέψουν να πάει στην επενδυτική βαθμίδα, αλλά και φυσικά να έχει και υψηλούς ρυθμούς Ανάπτυξης, να προσελκύσει επενδύσεις, να αυξήσει τις εξαγωγές και να μειώσει την ανεργία.

Όλα αυτά έγιναν ταυτόχρονα και η αντιμετώπιση κρίσεων αποτελεσματικά και η προώθηση μεταρρυθμίσεων για να πάει η χώρα πιο μπροστά.

Οπότε η αίσθησή μου είναι ότι οι πολίτες και το αναγνωρίζουν αλλά κι αυτή την αναγνώριση θα την επιβεβαιώσουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές, όπου μετά απ’ αυτές θα ξεκινήσει η δεύτερη θητεία διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οπότε ουσιαστικά μεγάλο μέρος όλης αυτής της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας όχι μόνο θα ξεκινήσει, θα ολοκληρωθεί, αλλά θα αποτελέσει και το πεδίο για τη συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερες τομές σε διάφορα πεδία.

Σε αυτό το κομμάτι η Μαγνησία είναι στο επίκεντρο, είναι στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Το έχω πει και άλλες φορές, μέλημα και όραμα είναι η Μαγνησία να αποτελέσει ένα διαμετακομιστικό κόμβο με διεθνή εμβέλεια σε όλη αυτή την πορεία βιώσιμης Ανάπτυξης.

Γίνονται σημαντικές δράσεις και παρεμβάσεις, οι οποίες θέλουν χρόνο, θέλουν ωρίμανση, αλλά μόλις ολοκληρωθούν φέρνουν σημαντικότατα αποτελέσματα.

Άρα εκτιμώ ότι και με την βοήθεια των πολιτών της Μαγνησίας, η Μαγνησία θα συνεχίσει να είναι στην αιχμή των εξελίξεων και την επόμενη τετραετία”.

Προηγούμενο άρθροΚατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την κακοποίηση του 35χρονου
Επόμενο άρθροΗ αστυνομία ανακάλυψε στρατόπεδα βασανιστηρίων στο Χάρκοβο