Αρχική Ελλάδα Στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι αγώνες της Εθνικής με τον Ισημερινό

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι αγώνες της Εθνικής με τον Ισημερινό

101
0Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2023, 16:53

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης γνωστοποίησε ότι η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη του Ισημερινού, για την άνοδο στο Group I του Davis Cup, θα διεξαχθεί τελικά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν 4 και 5 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Νίκος Γκάλης», ενώ στη σύνθεση της Εθνικής θα βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ: «Η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα του Ισημερινού (ECUADOR), για την άνοδο στο GROUP I του DAVIS CUP, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 4 & 5 Φεβρουαρίου 2023.

Στη συνάντηση θα δώσει το παρόν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής μας θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα ορίστηκαν σε 30€, 20€ και 10€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η πώλησή τους θα ξεκινήσει άμεσα από την VIVA και από όσα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Καλείται ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον πολύ κρίσιμο αγώνα της.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Το 2023 να είναι πλήρες από ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΕΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε όλες και σε όλους».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2023, 16:54Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 45.000 μετανάστες διέπλευσαν την Μάγχη και πέρασαν στη Βρετανία μέσα στο 2022
Επόμενο άρθροΕπιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Χριστινάκη