Αρχική Ελλάδα Πειθαρχική δίωξη στον Θόδωρο Καρυπίδη

Πειθαρχική δίωξη στον Θόδωρο Καρυπίδη

54
0Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 15:04

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη -για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις του- άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Μαργαρίτης. Σε συνέντευξή του ο ισχυρός άνδρας του Άρη είχε καταφερθεί κατά της ΕΠΟ.

Στη σχετική ανακοίνωση, όπως αυτή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1, 2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 15:04Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται για τρίτη ημέρα το λαϊκό προσκύνημα – Την Πέμπτη η κηδεία του επίτιμου ποντίφικα Βενέδικτου
Επόμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη δόθηκαν οι δύο τελευταίες συναυλίες του Νότη Μαυρουδή