Αρχική Ελλάδα Γεύμα Μητσοτάκη – Αναστασιάδη: Ελλάδα και Κύπρος πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας στην...

Γεύμα Μητσοτάκη – Αναστασιάδη: Ελλάδα και Κύπρος πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο

80
0Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 03:07

Γεύμα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του, Άντρη, παρέθεσαν το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, κατά το οποίο ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον κ. Αναστασιάδη για την πολυετή στενή συνεργασία τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Κατά το γεύμα τονίστηκε, επίσης, ότι η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελούν πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, ως υπεύθυνες δυνάμεις προσηλωμένες στο Διεθνές Δίκαιο και στους κανόνες που απορρέουν από αυτό.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε την στήριξή του σε μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Νίκος Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «άψογη συνεργασία» τους σε όλα τα ζητήματα και «πάνω από όλα για τη σθεναρή υποστήριξή» του στις θέσεις αρχών στο Κυπριακό. «Φίλε Κυριάκο, σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας σε όλα τα ζητήματα, μα πάνω απ’όλα για τη σθεναρή σου στήριξη στις θέσεις αρχών στο Κυπριακό» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 03:07Zougla.gr

Προηγούμενο άρθρο«Το τραγούδι “Του Αιγαίου τα μπλουζ” το είχα στείλει στην Eurovision, δεν το άκουσαν ποτέ»
Επόμενο άρθροΣεισμός 3,3 Ρίχτερ στην Εύβοια