Αρχική Οικονομία Έβαλε γεννήτρια βενζίνης στο Tesla για μεγαλύτερη αυτονομία;

Έβαλε γεννήτρια βενζίνης στο Tesla για μεγαλύτερη αυτονομία;

91
0Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 10:30

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η φωτογραφία ενός Tesla Model 3 με μια γεννήτρια βενζίνης δεμένη στο πίσω μέρος κάνει τον γύρο των social media. Μερικοί θεωρούν ότι χρησιμοποιείται για να μετατρέψει το Tesla σε υβριδικό, επεκτείνοντας την αυτονομία του, ενώ άλλοι λένε ότι απλώς είναι μία περίεργη μεταφορά.

Φαίνεται ότι η πρώτη εμφάνιση αυτού του Tesla ήταν στο Twitter όπου ο χρήστης Igor Sushko το δημοσίευσε στις 28 Δεκεμβρίου 2022. Είπε συγκεκριμένα ότι βρίσκεται στην Ουκρανία και ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί με ηλεκτρισμό από μια γεννήτρια βενζίνης.

Η ύπαρξη ενός φορητού τροφοδοτικού θα ήταν σίγουρα επωφελής για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή. Ο πόλεμος οδήγησε σε πολλαπλές διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη τη χώρα, γεγονός που στην πραγματικότητα θα άφηνε τους ιδιοκτήτες EV χωρίς τρόπο να φορτίσουν. Η διατήρηση μιας φορητής γεννήτριας με το αυτοκίνητο θα μπορούσε να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφία δεν παρέχει κανένα είδος πειστικής απόδειξης ότι αυτή η γεννήτρια χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του Tesla. Ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε απλώς την μετακινέι. Ταυτόχρονα, δεν θα ήταν εντελώς περίεργο για αυτή τη γεννήτρια να είναι το εφεδρικό μέσο φόρτισης του αυτοκινήτου όταν είναι σταθμευμένο. Πιο πρόσφατα, η Obrist δημιούργησε κάτι παρόμοιο που ονομάζεται HyperHybrid engine., ενώ μερικά άτομα έχουν δημιουργήσει ακόμη και τις δικές τους εκδόσεις με έναν άνδρα να ταξιδεύει περίπου 2.250 χλμ. χωρίς να χρειάζεται να συνδέσει το Tesla Model S σε φορτιστή.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 10:30Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΈλλειψη φαρμάκων αυτοφροντίδας και στη Βρετανία
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 60χρονος στη Γλυφάδα – Εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις κάθειρξης 14 ετών