Αρχική Ελλάδα Η αντιπολίτευση θα ζητήσει συγγνώμη;

Η αντιπολίτευση θα ζητήσει συγγνώμη;

65
0Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022, 12:02

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σχολίασαν το δημοσίευμα του «Spiegel» που αναφερόταν στην «5χρονη Μαρία που πέθανε στον Έβρο», καθώς και τη συγγνώμη που ζήτησε το γερμανικό περιοδικό σχετικά έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήσε. 

Οι δύο υπουργοί αναφέρθηκαν και στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάνω στο εν λόγω θέμα και αναρωτήθηκαν αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει επίσης συγγνώμη, για τα λεγόμενά του.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε: «Ακόμα και το Spiegel ζητά σήμερα συγγνώμη για τα όσα έγραφε τον Αύγουστο σχετικά με τη νησίδα του Έβρου και τον δήθεν θάνατο του 5χρονου κοριτσιού. Είχε, άλλωστε, πράξει το ίδιο και η εμπλεκόμενη ΜΚΟ. Δυστυχώς, η Αξιωματική Αντιπολίτευση συνεχίζει να κρύβεται. Ακόμα και τώρα δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πράξει το ίδιο. Γιατί η αλήθεια είναι πως η Ελληνική Αστυνομία την χρονιά που μας αποχαιρετά απέτρεψε την είσοδο 250.000 παράνομων μεταναστών. Προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Καλή χρονιά στην πατρίδα μας! Με αλήθεια και σύνεση από όλους, για την προκοπή όλων των Ελλήνων».

Ακόμα και το Spiegel ζητά σήμερα συγγνώμη για τα όσα έγραφε τον Αύγουστο σχετικά με τη νησίδα του Έβρου και τον δήθεν…


Δημοσιεύτηκε από Τάκης Θεοδωρικάκος – Takis Theodorikakos στις Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022

Από την πλευρά του, ο Νότης Μηταράκης επεσήμανε: «Το @derspiegel ύστερα από ενδελεχή έρευνα αναγνωρίζει το λάθος και αποσύρει οριστικά τα άρθρα για τη δήθεν νεκρή Μαρία σε νησίδα του Έβρου. Ο @syriza_gr και ο @atsipras θα αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους; Οι ευρωβουλευτές του θα ζητήσουν συγγνώμη που διέσυραν διεθνώς τη χώρα;».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022, 12:02

Zougla.gr

Προηγούμενο άρθρο«Έπιασα τον σύντροφό μου να κοιμάται με άλλη, η οποία μετά έγινε πολύ γνωστή ηθοποιός»
Επόμενο άρθροΖεϊμπέκικο, βαλς, χιπ χοπ σε …αμπαλάζ