Αρχική Ελλάδα ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΔΕΕΙ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και την ΜΑΦΙΑ! “Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΔΕΕΙ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και την ΜΑΦΙΑ! “Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ τις ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του” – “ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ σε ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ και τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ”

2
0

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Alter Ego Media απαντά στα όσα είπε ο πρωθυπουργός. Εντύπωση προκαλεί η αναφορά του στον υπόκοσμο του παραλληλίζοντας τον με την Κυβέρνηση:

«Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα

με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους.

Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε.

Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του.

Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν.

Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε.

Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος.»

Βαγγέλης Μαρινάκης

Προηγούμενο άρθροΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ της ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ μας ΜΑΡΑΝΑΝ!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ για να τα ΔΙΝΟΥΝ στον ΖΕΛΕΝΣΚΙ!! ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ… 1,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ του “ΕΤΑΞΕ” Η Ε.Ε – ΣΥΝΤΟΜΑ θα ΚΑΕΙ ΟΛΗ η ΕΥΡΩΠΗ από ΓΟΝΕΙΣ που ΔΕΝ θα ΕΧΟΥΝ να ΠΑΡΟΥΝ ΓΑΛΑ στα ΠΑΙΔΙΑ τους για ΧΑΡΗ του ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ
Επόμενο άρθροTO Voliotaki ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ και ΕΥΒΟΙΑΣ