Αρχική Ελλάδα ΠΑΛΙ τα ΙΔΙΑ οι ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΠΡΕΠΕΙ να ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!...

ΠΑΛΙ τα ΙΔΙΑ οι ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΠΡΕΠΕΙ να ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! 7.500.000 στα ΚΑΝΑΛΙΑ για ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

2
0

“Η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζει επικοινωνιακή καμπάνια για την εξοικονόμηση ενέργειας και ανοίγει την κάνουλα ρέοντος χρήματος προς ΜΜΕ.

Σε μια περίοδο που ο κόσμος βιώνει την ακρίβεια, τα μισά μεροκάματα ή την αναδουλειά, την ενεργειακή φτώχεια, θα μπορούσε στο επικοινωνιακό πρόγραμμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη να βάλει τίτλο «λαέ, σφίξε κι άλλο το ζωνάρι», «σκοτάδι στο φως» και  άλλα τέτοια που πάνε με όλα.

Ως φαίνεται δεν ήταν τυχαία η ατάκα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον περασμένο Μάιο όταν διαλαλούσε ότι  η  φθηνότερη ενέργεια  είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ποτέ.

Περισσεύουν και οι ορισμοί για την ενέργεια που παρατίθενται και  στον ιστότοπο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς ενημέρωση των πολιτών, όπως ότι «εξοικονομούμενη Ενέργεια είναι η ενέργεια που δεν σπαταλάται, δεν καταναλώνεται και που κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να παραχθεί».

Πόσο όμως κοστίζει η επικοινωνιακή προβολή εξοικονόμησης ενέργειας που θα υλοποιήσει  το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας;

Ας προσδεθείτε για την …απογείωση, εξοικονομώντας ψυχραιμία.

To  πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πλαίσιο της δράσης «Εξοικονόμηση ενέργειας» ανέρχεται στο συνολικό ποσό των επτά εκατομμυρίων τετρακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ (7.440.000,00 €)!

To  πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πλαίσιο της δράσης “Εξοικονόμηση ενέργειας”, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

fataoul

Μόλις στις 3.10.2022 εγκρίθηκε από  την Προεδρία της Κυβέρνησης/την Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης το ποσό αυτό για την επικοινωνιακή προβολή του προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος στο πλαίσιο του προγράμματος εξοικονόμησης Ενέργειας.

Έγινε δεκτό το αίτημα, με δεδομένο ότι ο φορέας πληροί την προϋπόθεση περί υποχρέωσης τήρησης του ποσοστού συμμετοχής των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης (έντυπα μέσα, ραδιόφωνο, τηλεόραση) στην κατανομή της συνολικής  διαφημιστικής δαπάνης και τουλάχιστον τριάντα τοις εκατό, η οποία αν δεν τηρηθεί επιβάλλεται στον υπόχρεο φορέα του ευρύτερου δημοσίου τομέα διοικητικό πρόστιμο ισόποσο με τη διαφημιστική δαπάνη που υπολείπεται προς συμπλήρωση του ανωτέρω συμμετοχής.

Προηγούμενο άρθροFUEL PASS 2: ΔΕΙΤΕ την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ της ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Επόμενο άρθροΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ: ΠΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙΝΕ και ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ οι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ