Αρχική Ελλάδα ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ που ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ που ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ!

8
0

25η Μαρτίου: Διακόσια χρόνια… Πολλά για να μην αντέχεις πια ούτε δευτερόλεπτο σκλαβιάς. Να έχεις συνηθίσει ελεύθερος. Λίγα για να έχεις ξεχάσει αυτά που μας ενώνουν ως Έλληνες. Να καις τη σημαία σου και να σκίζεις την εικόνα της Παναγιάς…

Οι Έλληνες μεγαλουργήσαμε όποτε μονιάσαμε. Ή τουλάχιστον όποτε κάναμε τις διαφορές μας στην άκρη. Γιατί αυτός ο τόπος, κατάρα το έχει, να φυτρώνει παντού η διχόνοια.

Να πολεμάμε μεταξύ μας λες και έχουμε να χωρίσουμε πολλά σε μια σπιθαμή γης. Διακόσια χρόνια πριν, όλοι οι πραγματικά σπουδαίοι, όλοι οι πραγματικά γενναίοι, χαμήλωσαν το κεφάλι κάτω από τη σημαία και τον Σταυρό και ορκίστηκαν «λευτεριά ή θάνατος».

Διακόσια χρόνια μετά, αν κρατάς την Ελληνική Σημαία στην Ελλάδα θα σε πουν φασίστα κι αν κάνεις τον Σταυρό σου θα σε πουν «Χριστιανοταλιμπάν»… Κατάντια.

Ήρθε κι αυτός ο παλιοϊός για να μας δείχνει ακόμη περισσότερο τις αντιθέσεις.

Να γιορτάζεις τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση του και να πρέπει να στέλνεις sms για να πας μέχρι το περίπτερο…

Από το «λευτεριά ή θάνατος» να σου λένε «Λευτεριά ίσον… θάνατος».

Ρε τι πάθαμε… Τη μέρα που όλοι οι Έλληνες ή τουλάχιστον όσοι αισθανόμαστε ακόμη Έλληνες θα ήμασταν στο δρόμο για να τιμήσουμε τη μνήμη των ηρώων του ’21, θα βλέπουμε τις εκδηλώσεις από την τηλεόραση!

Σκλαβωμένοι από έναν αόρατο εχθρό… Κι όχι μόνο από αυτόν. Άκου πατριώτη γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και όλοι αυτοί πριν από 200 χρόνια, δεν μίλαγαν πολύ. Προτιμούσαν να μιλάνε με πράξεις. Γι’αυτό και πέρασαν στην Ιστορία ως ΗΡΩΕΣ, ως λεύτεροι κι όχι ως ραγιάδες. Ξύπνα! Ξύπνα και βρες αυτά που μας ενώνουν… Να μονιάσουμε πατριώτες…

Να μονιάσουμε! Πρώτα για να επιβιώσουμε και μετά για να μεγαλουργήσουμε… Ξανά! Όπως τότε, όπως πάντα… Έλληνες είμαστε… Καλή λευτεριά!

Προηγούμενο άρθροMHNYMA ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΣΚΙΑΘΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΕΓΓΕΡΟΥ για την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ της 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Επόμενο άρθροΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ… 10 εκ RAPID TEST ΠΟΣΟ 40 εκ € ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ μιας ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ για SIEMENS…