Αρχική Κόσμος ΣΑΛΒΙΝΙ προς ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ: ΕΣΥ που ΕΙΣΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ να ΠΑΡΕΙΣ τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

ΣΑΛΒΙΝΙ προς ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ: ΕΣΥ που ΕΙΣΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ να ΠΑΡΕΙΣ τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στη ΒΙΛΑ σου!

1
0

Πώς απάντησε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών στην έκκληση του διάσημου ηθοποιού να κινητοποιηθούν οι ευρωπαϊκές χώρες για το προσφυγικό και μεταναστευτικό

Ακόμα και με τον Ρίτσαρντ Γκιρ «τα έβαλε» ο ηγέτης της Λέγκας, Ματεό Σαλβίνι μετά την έκκληση που απηύθυνε ο διάσημος ηθοποιός στους Ευρωπαίους ηγέτες να βρουν λιμάνι για το πλοίο όπου βρίσκονται αποκλεισμένοι, ανοιχτά των ιταλικών ακτών, 160 πρόσφυγες.

«Μιας και που οι φίλοι του από τις ΜΚΟ έχουν μαζέψει 180 μετανάστες σε πλοίο, είμαι βέβαιος ότι ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος θα τους φιλοξενήσει όλους στις βίλες του. Κάνω λάθος;;;», απάντησε σε ανάρτησή του στο Twitter ο ηγέτης της ακροδεξιάς Λέγκας του Βορρά.

Matteo Salvini

@matteosalvinimi

Visto che i suoi amici della ONG hanno 180 immigrati a bordo, sono sicuro che il generoso milionario li ospiterà tutti nelle sue ville. Sbaglio???

Προβολή εικόνας στο Twitter
4.396 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο υπουργός Εσωτερικών ενέπλεξε και τον Ρίτσαρντ Γκιρ στην προεκλογική του εκστρατεία, που επί της ουσίας έχει ξεκινήσει στην Ιταλία, μετά την προαναγγελία του Ματέο Σαλβίνι ότι θα ρίξει την κυβέρνηση.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ βρέθηκε μεταξύ των εκπροσώπων της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Open Arms σε συνέντευξη Τύπου στη Λαμπεντούζα προκειμένου να απευθύνει έκκληση ώστε να μπορέσει το πλοίο να προσδέσει σε κάποιο λιμάνι. Με τον Σαλβίνι να αρνείται, όμως, να το δεχθεί στα ιταλικά χωρικά ύδατα.

richard_gere_migrants

Οι πρόσφυγες διασώθηκαν σε διεθνή ύδατα και έχουν το δικαίωμα να προσεγγίσουν σε ασφαλές λιμάνι και να ζητήσουν άσυλο στην Ευρώπη, δήλωσε, από την πλευρά του, ο Όσκαρ Καμπς, ιδρυτής του κινήματος Open Arms.

Το πλοίο πλέει αυτήν τη στιγμή σε διεθνή ύδατα κοντά στο νησί της Λαμπεντούζα, περίπου στα μισά της απόστασης μεταξύ Τυνησίας και Ιταλίας.

Προηγούμενο άρθροΠΕΡΙΠΟΛΙΑ του… ΤΡΟΜΟΥ για ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΕΣΠΑΣΕ το ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ του ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ εν ΚΙΝΗΣΕΙ!
Επόμενο άρθροΤO «ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ» για τους ΚΛΕΦΤΕΣ του ΣΠΙΤΙΟΥ μου ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ είναι… ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!