Αρχική Uncategorized ΚΑΜΜΕΝΟΣ για F16: “ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”! Καλεί την ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ να καταθέσει ΠΑΡΟΥΣΙΑ...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ για F16: “ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”! Καλεί την ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ να καταθέσει ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Αμερικανού πρέσβη

3
0

Σε συνέντευξη της στο “Βήμα”, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ πως «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»
Άμεση ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε με ένα tweet ότι σταματά κάθε διαδικασία – Η συμφωνία για την αναβάθμιση των F16 έγινε γνωστή κατά την επίσημη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, στις 17 Οκτωβρίου

Στην αντεπίθεση Πάνος Καμμένος! Με ένα tweet «βόμβα» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι σταματά οποιαδήποτε διαδικασία για την αναβάθμιση των F16, που ορίζει η συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ.
Ο Πάνος Καμμένος δεν άφησε να… πέσει κάτω το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για τα F16 και την καλεί να καταθέσει στην επιτροπή, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη.
«Αφού η Ντόρα βλέπει κάτι σάπιο στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ», έγραψε στο Twitter.
Αφού η Ντόρα βλέπει,κάτι σάπιο,στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Βήμα», βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε για τα F16 ότι εκτιμά πως «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Αναλυτικά η Ντόρα Μπακογιάννη είπε:

«Μάθαμε από τον πρόεδρο Τραμπ κάτι που νομίζω ενόχλησε κάθε έλληνα βουλευτή, ότι η Ελλάδα θα δώσει 2,4 δισ. δολάρια για να αναβαθμίσει τα F-16 και να δώσει θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ.

Κατόπιν ακούσαμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να διαψεύδει τον πρόεδρο των ΗΠΑ και να λέει ότι το κόστος είναι 1.1 δισ. και τα υπόλοιπα θα είναι σε αντισταθμιστικά – εκτός, ίσως,  μπορεί, ενδεχομένως, κάποια για την Ελληνική Βιομηχανία Όπλων.

Για να βγει αμέσως μετά μία «διευκρινιστική» ανακοίνωση απότο ΓΕΑ. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Αν δεν υπήρχε ήδη συμφωνία, πώς την ανακοίνωσε ο πρόεδρος την ΗΠΑ, πώς είναι τόσο βέβαιος ο Πρωθυπουργός ότι θα υπάρξει μέσα σε 15 μέρες, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή;…».

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Το Βήμα»
Προηγούμενο άρθροΗμαρτον!…
Επόμενο άρθροΧάνουμε…